Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ. Έτσι “ξεπουλήσαμε” στους Γερμανούς… 1,2 Δις Χαρίζει η “Νέα Διακυβέρνηση”.

•Ο ΟΣΕ πλήρωσε το τίμημα για την εξαγορά των Ναυπηγείων από τους Γερμανούς!!
•Οι Γερμανοί των Ναυπηγείων όφειλαν να παραδώσουν τα περιβόητα βαγόνια του ΟΣΕ ως αντισταθμιστικά οφέλη. Αντ’ αυτού, ο ΟΣΕ τα ξαναπλήρωσε!
•Σήμερα παραλαμβάνουμε τα γερμένα υποβρύχια και μεσολαβούμε για να πουληθούν τα ναυπηγεία χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα. Τι δουλειά είχε ο κύριος Παμπούκης στο Εμιράτο όπου συζητήθηκε η “πώληση”;
•Μα ο κύριος Παμπούκης ήταν ομόδικος ΚΑΙ στην πώληση των ναυπηγείων στους Γερμανούς!!
•Παμπούκης στα ναυπηγεία, Παμπούκης στην Cosco, Παμπούκης στη Siemens, Παμπούκης ΚΑΙ στο Άμπου Ντάμπι…
•Παλικαρίσια παραδοχή Βενιζέλου στην υποεπιτροπή εξοπλισμών για την τεράστια ζημιά του δημοσίου από την κυβέρνηση Σημίτη, σε επερώτηση του Πάνου Καμμένου.
Έτσι έχουν δυστυχώς τα πράγματα και πλέον στοιχειοθετείται αυτό που φωνάζουμε εδώ και μήνες για την μεγάλη ληστεία των ταμείων από τους Γερμανούς και τους εδώ τσολιάδες τους. Siemens, MAN, Thyssekrupp, όλοι συγκοινωνούντα δοχεία με μοναδικό στόχο τον πλούτο της Ελλάδας. Μίζες που έκαναν βόλτες σε επίορκους υπουργούς για να δίνονται οι συμβάσεις φωτογραφικά. Λεφτά που ποτέ δεν ήρθαν αφού ο ΟΣΕ πλήρωσε το αντίτιμο για την αγορά των ναυπηγείων από τους Γερμανούς, ενώ ο ΓΑΠ ήταν νούμερο δύο στην κυβέρνηση.

Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, ενώ η κυβέρνηση επικαλείται τον “Πατριωτισμό” των Ελλήνων για να περάσει τα δυσβάσταχτα μέτρα, χαρίζει 1,2 δις στους Γερμανούς παίρνοντας το γερμένο υποβρύχιο και βοηθώντας τους Γερμανούς να “γλιτώσουν” από τα ναυπηγεία χωρίς να υλοποιήσουν τις αντισταθμιστικές τους υποχρεώσεις!

Αυτή είναι η “Νέα Διακυβέρνηση” και γι’ αυτό οι συνεργάτες των Γερμανών (όπως ο κύριος Μπόμπολας, συνέταιρος της Ηoechtief) επιθυμούσαν διακαώς να έρθει στην εξουσία.

Διαβάστε ενδεικτικά αποσπάσματα από τις σημερινές αποκαλύψεις και σε λίγο θα τα δημοσιεύσουμε ολόκληρα:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, αφήστε με, γιατί στο μάρτυρα το συγκεκριμένο θέλω να δηλώσω πως οφείλω να πω ότι προσπάθησε να με ενημερώσει στο παρελθόν. Εγώ έψαχνα τότε την υπόθεση του Ο.Τ.Ε. και τους είπα: «Μην με μπλέκεις με τον ΟΣΕ, διότι εγώ ψάχνω τον Ο.Τ.Ε. αυτή τη στιγμή και έχω πάρα πολύ δουλειά να κάνω».

Αποδεικνύεται, όμως, πλέον στην Εξεταστική Επιτροπή ότι έχουν άμεση σχέση και είναι τα ίδια πρόσωπα.
η συνεχεια στο.http://olympia.gr/2010/03/17/siemens-20/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου