Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ελληνικός Στρατός Τέλος - Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και όλοι οι αλλοδαποί !!!


Το... Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης

Πάει... περίπατο !!!

Από φέτος κιόλας , δικαίωμα εισαγωγής σε όλες τις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν και όλοι οι ελληνοποιημένοι αλλοδαποί !
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος.
Κατά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο σύμφωνα με τα νέα δεδομένα (απόδοση ιθαγένειας) ο νόμος πρέπει να καταργηθεί ώς αντισυνταγματικός.
Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος.
Έτσι θα τελειώνει η κυβέρνηση και με τα όποια συνθήματα των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού στρατού αφού πλέον περνάμε σε φάση μισθοφόρων στρατιωτικών υπαλλήλων.
Κατά την κυβέρνηση η πατριωτική συνείδηση στο στράτευμα είναι ενοχλητική και περιττεύει...
Έτσι λοιπόν όλοι οι μετανάστες και τα τέκνα αυτών που αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων και μάλιστα προνομιούχοι , αφού πληροφορίες κάνουν λόγο για μόρια στις εξετάσεις προς στρατιωτικές σχολές.
Με την απόφαση αυτή, το Πεντάγωνο υπολογίζει ότι σε περίπου τέσσερα χρόνια απο σήμερα, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι Αλβανοί , Τούρκοι , Πακιστανοί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί!

Όσο πιο ανθέλληνας τόσο το καλύτερο...
Σύμφωνα με τις αλλαγές που προωθεί το Πεντάγωνο....
"Θύματα" θα θεωρούνται όλοι οι έφεδροι που θα λειτουργούν πατριωτικά αφού στο στρατό θα λειτουργεί πλέον και επισήμως το παλιό ρητό "όσο πιο λουφαδόρος τόσο καλύτερα περνάς"
Με το σκεπτικό αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε με νόμο του κράτους να προασπίζονται τα συμφέροντα των απανταχού λουφαδόρων.
Κι όμως δεν είναι πλάκα...
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε, προς πάταξη της πατριωτικής "αρρώστιας" , πως... Όλοι οι απανταχού λουφαδόροι θα τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης κατά τη διάρκεια της θητείας τους !!!
Αφού... στο εξής , όλοι όσοι θα δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης με υπουργική απόφαση θα μειώνεται αυτομάτως κατά δύο μήνες η διάρκεια της θητείας τους.
Δηλαδή, οι λεγόμενοι αντιρρησίες συνείδησης θα υπηρετούν πλέον θητεία διάρκειας 15 μηνών, από 17 που υπηρετούν όλοι οι υπόλοιποι.

Zeto e Hellas kai... Kalo Kouragio !!!!
απο http://tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου