Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ... «ΣΩΣΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ (ΞΑΝΑ) !!! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕΕΕ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ !!! ΒΑΖΟΥΝ


Ελληνο-ισραηλινή "ασπίδα" στο Αιγαίο - Εκτεταμένα σενάρια κοινών αεροπορικών ασκήσεων (ανανέωση)

Mήνυμα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου στέλνουν από σήμερα κοινές ελληνοϊσραηλινές ασκήσεις. Στην σκιά της κατακόρυφης αύξησης της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, αλλά και της ραγδαίας επιδείνωσης των τουρκοϊσραηλινών σχέσεων οι δύο Αεροπορίες διεξάγουν από σήμερα στο Αιγαίο πολύπλοκα σενάρια εναέριων εμπλοκών και προσβολών στόχων εδάφους.

Χθες, υπό συνθήκες; άκρας μυστικότητας προσγειώθηκαν στην 115 Π.Μ. στη Σούδα πέντε ισραηλινά F-15I Ra’am και πέντε F-16I Sufa τα οποία πρόκειται να προχωρήσουν στην διεξαγωγή κοινών ασκήσεων μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Τα αεροσκάφη μαζί, τόσο με τα F-16C των Μοιρών 340Μ και 343Μ που εδρεύουν στην 115ΠΜ, όσο και με τους άλλους τύπους μαχητικών αεροσκαφών της ΠΑ από άλλες Μοίρες, πρόκειται να συνεκπαιδευτούν σε μια σειρά αποστολών όπως εναέριας επικράτησης, προσβολών στόχων εδάφους σε στρατηγικό βάθος σε όλο τον ελλαδικό εναέριο χώρο, αλλά και εναέριου ανεφοδιασμού στο κεντρικό Αιγαίο.

Για αυτό το λόγο στις συνεκπαιδεύσεις θα λάβουν μέρος και KC-707 της ισραηλινής Αεροπορίας. Θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ισραηλινά μαχητικά επιχειρούν από ελληνική αεροπορική βάση πραγματοποιώντας ασκήσεις από κοινού με μαχητικά της ΠΑ.

Είναι η πρώτη φορά που θα εκτελεστούν ασκήσεις εναέριου ανεφοδιασμού ελληνικών και ισραηλινών μαχητικών στη μέση του Αιγαίου, στην περιοχή του Πεδίου Βολής Ψαθούρας που έχει δεσμευτεί για τον σκοπό αυτό.

Από την 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα αναμένεται η εκτέλεση αποστολών CSAR με ισραηλινά ελικόπτερα CH-53 Sea Stallion.

Ή άσκηση έχει την επωνυμία «Μίνωας 2010» και η πραγματοποίησή της δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία την παρούσα χρονική στιγμή ιδιαίτερα μάλιστα εάν ληφθεί υπόψη και το άσχημο κλίμα που επικρατεί στις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις.

Με εξαίρεση την γαλλική ναυτική Αεροπορία και παλαιότερα ρωσικά Su-27 που είχαν συνασκηθεί με ελληνικά μαχητικά, η άσκηση με τους Ισραηλινού είναι η πρώτη "ειδικού πολιτικού βάρους" που γίνεται στο Αιγαίο. Στην προηγούμενη άσκηση, την Gloriious Spartan 2008, τα ισραηλινά αεροσκάφη δεν είχαν προσγειωθεί σε ελληνικά αεροδρόμια, αλλά επιχειρούσαν κατ'ευθείαν από το Ισραήλ, κάτι που είχε δώσει τροφή σε σενάρια για άσκηση προσομοίωσης επίθεσης στο Ιράν.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12322&Itemid=139

Πήγαμε στο ΔΝΤ για να διασωθούν οι τράπεζες και ορισμένοι πλούσιοι Έλληνες;;;;

Σε άρθρο στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» και με τον τίτλο «Τι κρύβει το σενάριο της ελεγχόμενης πτώχευσης» διαβάζουμε αποσπάσματα από μια συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Spiegel» ο πρώην διοικητής της Μπούντεσμπανκ, Καρλ Ότο Πελ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην πολιτική και νομισματική ενοποίηση των δύο Γερμανιών.
Ειδικότερα ο κ. Πέλ είπε, μεταξύ των άλλων:
«…. Θα περίμενα από την Κομισιόν και την ΕΚΤ να έχουν παρέμβει νωρίτερα. Έπρεπε να είχαν καταλάβει ότι μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, χωρίς βιομηχανική βάση, δεν θα μπορούσε ποτέ να πληρώσει τα 350 δισ. ευρώ του χρέους της», τόνισε ο Πελ και πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ότι «χωρίς μια μερική διαγραφή χρεών, δεν μπορεί και δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει η Ελλάδα να εξυπηρετήσει το χρέος της».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Πελ ευθέως διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Μέρκελ ότι η διάσωση της Ελλάδας ήταν επιβεβλημένη για να αποφευχθεί ένα ντόμινο στην Ευρωζώνη. Η πραγματική σκοπιμότητα του «πακέτου» διάσωσης, όπως τονίζει ο κ. Πέλ,…. «ήταν να προστατευθούν οι γερμανικές και, πολύ περισσότερο, οι γαλλικές τράπεζες από τις διαγραφές χρεών. Την ημέρα που ανακοινώθηκε το σχέδιο, οι μετοχές των γαλλικών τραπεζών κέρδισαν 24%. Βλέποντας όλα αυτά, καταλαβαίνουμε γιατί επινοήθηκε το σχέδιο διάσωσης: Για να διασωθούν οι τράπεζες και ορισμένοι πλούσιοι Έλληνες»!
Επιπλέον ο κ. Πελ προβλέπει ότι «ακόμη και με την προσπάθεια διεθνούς διάσωσης, η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αποφύγει την αναδιάρθρωση του χρέους και μοιραία θα φύγει από την Ευρωζώνη» και θα επιστρέψει στη δραχμή.

ΥΓ. Αυτό εδώ το blog, από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και στον μηχανισμό στήριξης και είχε προτείνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους τώρα.
Ελπίζουμε ειλικρινά να μην δικαιωθούμε. Ελπίζουμε να μην εξαθλιωθεί πρώτα ο ελληνικός λαός άδικα, προκειμένου να ξεσαβουρώσουν κάποιες τράπεζες και να κερδίσουν κάποια κρατικοδίαιτα παράσιτα και στο τέλος να καταλήξουμε σε χρεοκοπία, με πολλαπλάσια χρέη στην πλάτη, γιατί τότε η έκρηξη θα είναι ανεξέλεγκτη και οι πολιτικοί που προσέφυγαν στο ΔΝΤ θα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Το Ειδικό Δικαστήριο θα είναι το λιγότερο που μπορούν να περιμένουν.
http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/05/blog-post_2107.html

Ρε βουλευτάκο, κατάλαβες τι ψήφισες;


θυμάστε τη θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία επικυρώθηκε (με το νόμο 3845/2010) η συμφωνία Ελλάδας-τρόικας;
Ήταν η συνεδρίαση στην οποία το ΠΑΣΟΚ διέψραψε τους βουλευτές του, Οικονόμου, Δημαρά, Σακοράφα
και η Ν.Δ. τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Μέσα στον επικοινωνιακό κουρνιαχτό των διαγραφών, μάλλον κανείς βουλευτής, δεν κατάλαβε ....

τι ψήφισε!
Έτσι, ακούμε σήμερα βουλευτές να "πέφτουν απ'τα σύννεφα", με τις εξωφρενικές ρυθμίσεις που μας είπε χθες ο κ.Λοβέρδος, ότι του "ζητά η τρόικα".
Μα, από το πρωί φωνάζουμε ότι αυτά έχουν ψηφιστεί ήδη!
Και κάποιοι δημοσιογράφοι, συνεχίζουν να μιλούν για "επιστολή τρόικας".
Καλά που υπάρχουν και άνθρωποι όπως ο Ρωμανιάς, που λένε μερικές αλήθειες, όπως π.χ. ότι "το Δεκέμβριο, μας έβαλαν σε μια αίθουσα να συζητάμε για ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, τις οποίες η κυβέρνηση έγραψε στα παλιά τους παπούτσια, αφού σε διπλανή αίθουσα, διαπραγματευόταν με απεσταλμένους της Ε.Ε. αυτά που τελικά ακούμε σήμερα" (Ρωμανιάς στον Αυτιά, 25-5-2010).

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_6615.html#ixzz0oyZIZqso

Σάββατο 22 Μαΐου 2010


Τα ρουσφέτια των ρουσφετιών !!!

Ακόμη ένα αγκάθι για την κυβέρνηση σε ένα θέμα στο οποίο προκύπτει μείζον ηθικό, αλλά και πολιτικό ζήτημα, για την υφυπουργό που διόρισε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς στο Μουσείο Πέλλας.

Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της....

Σύμφωνα την εφημερίδα Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί σήμερα...
Η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Ο εκδότης της εφημερίδας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" Σεραφείμ Κοτρώτσος καταγγέλλει ότι δέχθηκε πιέσεις και αποσύρσεις ακόμα και διαφημίσεων ώστε να μην προχωρήσει σε δημοσιεύσεις των πληροφοριών...

Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς εώς ξαδέλφια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

To υπουργείο έβαλε θέμα στις Πανελλαδικές εξετάσεις για το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ !

Ανήμερα της επετείου για την Γενοκτονία των Ποντίων από τις ορδές του αιμοσταγούς Κεμάλ Ατατούρκ, το Υπουργείο της κας Διαμαντοπούλου έστειλε το μήνυμα του προς κάθε κατεύθυνση βάζοντας ώς θέμα στις Πανελλαδικές εξετάσεις στη θεωρητική κατεύθυνση, λογοτεχνία το κείμενο του Γιώργου Ιωάννου «Στου Κεμάλ το σπίτι»

Το Υπουργείο Παιδεία μετά την κατάργηση της λέξης "Εθνική" περνά πλέον στη νέα φάση "πολυπολιτισμικής" εκπαίδευσης...

Με υπουργική απόφαση η Διαμαντοπούλου χορηγεί 194.500 ευρώ bonus σε προνομιακούς υπαλλήλους της !!!


Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της.

Με απόφασή της χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, του γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.

Και όλα αυτά σε εποχή ισχνών αγελάδων, με την κυβέρνηση να επικαλείται τον «πατριωτισμό» των πολιτών, για να περάσει σωρεία αντιλαϊκών μέτρων και να περικόψει δαπάνες.


Κοινώς, η υπουργός ακολουθεί την πεπατημένη των συναδέλφων της στην κυβέρνηση, κ. Ιωάννη Ραγκούση, υπουργού Εσωτερικών και Γιώργου Κουτρουμάνη, υφυπουργού Εργασίας, οι οποίοι φρόντισαν για την χορήγηση αναδρομικών υπερωριών στους υφισταμένους τους ή στους πρώην συναδέλφους τους.

Η κ. Διαμαντοπούλου, μεριμνά λοιπόν για τη «συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης», προκειμένου να καλυφθούν υπερωριακές ανάγκες 40 ώρες το μήνα για έκαστο από τους 55 προνομιακούς υπαλλήλους, καθώς το υπόλοιπο προσωπικό του υπουργείου δεν παίρνει κάτι… δεκάρα τσακιστή.

Φυσικά, οι υπάλληλοι του ευρύτερου Δημοσίου βλέπουν την ίδια ώρα τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, λόγω της περικοπής των επιδομάτων τους. Όσοι τοποθετηθούν ή αποσπαστούν σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών ή γενικών γραμματέων, ίσως περάσουν καλύτερα. Αλήθεια, τις μετράει κανείς τις ώρες «υπερωριακής απασχόλησης» στο υπουργείο Παιδείας;

Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν, έχοντας εξασφαλίσει μια κακώς εννοούμενη (και καθόλα επικριτέα) επικοινωνιακή ανοχή από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: Να φροντίζουν για τους ανθρώπους τους.

Πρέπει εξάλλου να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα. Όλα αυτά όμως, γίνονται με δημόσιο χρήμα κα εκεί, υπάρχει θέμα, μια και «η υπερωριακή απασχόληση κρίνεται απαραίτητη για την «κάλυψη εποχιακών εκτάκτων αναγκών των πολιτικών γραφείων του υπουργείου Παιδείας», όπως διαβάζουμε στο σχετικό ΦΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με την 32971/Η/22-3-2010 απόφαση (δημοσιευόμενη, με αναδρομική ισχύ από 1-1-2010, στο υπ’ αριθμόν 311 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 23ης Μαρτίου 2010) της κ. Διαμαντοπούλου, εγκρίνεται δαπάνη 194.500 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση 55 υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία της υπουργού, των υφυπουργών, του γενικού και των ειδικών γραμματέων του υπουργείου Παιδείας, από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.

Δηλαδή, και σε αυτόν, σε αυτήν ή σε αυτούς που εργάζονται στο γραφείο της κ. Θάλειας Δραγώνα…

Και κάτι τελευταίο: ήταν ενήμερο το Μαξίμου για αυτή τη δαπάνη; Αν ναι, υπάρχει μείζον θέμα. Δεν μπορούν να ζητούν θυσίες από τους πολίτες και από την άλλη να δαπανούν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και δεν είναι η πρώτη περίπτωση… Αρχίζουν και μαζεύονται αρκετές.

Κατά πολλούς πάντως, πρόκειται γενικότερα για φαινόμενα «αστικού» σοσιαλισμού των νοτίων & βορείων προαστίων της Αθήνας ή Τρίτο Δρόμο, όπως αποκλήθηκε η πιο «φιλελεύθερη» εκδοχή του και λάτρεις του οποίου σήμερα μας κυβερνούν.

απο.http://tiresias-press.blogspot.com/2010/05/194500-bonus.html

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ, "ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΙΝ(ΕΡΧΕΣΘΑΙ,ΠΟΡΕΥΕΣΘΑΙ)ΟΠΟΥ ΕΡΑ ΤΙΣ"
ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΝΑ ΗΜΠΟΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΟΠΟΥ ΑΓΑΠΑ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙΝΗΣΙΣ,
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΙΣ,ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ ΣΕ ΟΛΑ... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΟΥΣ
( "ΤΕΘΝΑΝΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΖΗΝ ΑΙΣΧΡΩΣ") ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΥΠΟ-ΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ
ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΑΠΟ. Ο ΕΝ ΤΗ ΛΕΞΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΝΑ ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Η Τουρκία ανακοίνωσε διεθνώς πως κατέχει το Αιγαίο!


Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ
Η Τουρκία ρίχνει άγκυρα στο Αιγαίο
Η Αγκυρα έχει εξαγγείλει διεθνώς και μονομερώς από τις αρχές του χρόνου ότι αναλαμβάνει τον έλεγχο ασφαλείας των θαλάσσιων μεταφορών, συμπεριλαμβανομένης και της διακίνησης πετρελαίου στην περιοχή του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου, εναντίον της τρομοκρατίας.
Με τη ναυτική αναγγελία NAVTEX101/10 η τουρκική κυβέρνηση ενημέρωσε τη διεθνή κοινότητα ότι θα εκτελεί σε μόνιμη βάση την επιχειρησιακή αποστολή με τίτλο «Ασπίδα του Αιγαίου και της Μεσογείου» (Agean - Mediteranian Shield), κατά της τρομοκρατίας στην περιοχή αυτή.
Με άλλα λόγια, η Τουρκία ανέλαβε στρατιωτικές και ναυτικές ενέργειες στη θαλάσσια περιοχή του FIR Αθηνών και Λευκωσίας, εναντίον της τρομοκρατίας. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αντιδράσει διεθνώς και επισήμως στην προσπάθεια αυτή της Αγκυρας, αν και έχει ήδη πάρει «πρόγευση» των διαθέσεων της Τουρκίας, με τις πρόσφατες «κρουαζιέρες» των τουρκικών πολεμικών πλοίων σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Αντιθέτως, από ελληνικής πλευράς, τα γεγονότα αυτά υποβαθμίστηκαν με εμφανή στόχο να ξεχαστούν γρήγορα.
Με τη σχετική NAVTEX 101/10, η Τουρκία δηλώνει διεθνώς ότι είναι η μόνη δύναμη στο Αιγαίο και στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, που παρέχει προστασία στα πλοία, με παράλληλο έλεγχο και πρόληψη της ρύπανσης της θάλασσας. Σε σύνοδο για την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, που έγινε τον Φεβρουάριο στην Ιταλία, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας, πλοίαρχος Κενάνογλου, δήλωσε ότι με βάση σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, την 1η Απριλίου 2006, η Τουρκία έχει αναλάβει επιχειρήσεις εναντίον της τρομοκρατίας για την προστασία των θαλάσσιων μεταφορών στην περιοχή του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου με την επωνυμία «Ασπίδα της Μεσογείου». Ανέφερε επιπλέον ότι πρέπει -και παρακαλούνται- όλα τα πλοία, εμπορικά και πολεμικά, να δίνουν πληροφορίες στα τούρκικα πολεμικά πλοία που εκτελούν επιχειρήσεις «Ασπίδα της Μεσογείου», προκειμένου να διευκολύνονται οι προσπάθειες της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας.
Αυτό, άλλωστε, αναφέρεται και στην τουρκική NAVTEX101/10, με την οποία καλούνται όλα τα πλοία που κινούνται στην εν λόγω περιοχή να δίνουν πληροφορίες, είτε με δική τους πρωτοβουλία είτε έπειτα από αίτημα των τουρκικών πολεμικών πλοίων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες.
Κατ' αυτόν τον τρόπο εξηγείται το γεγονός ότι τον προηγούμενο μήνα, το τουρκικό πολεμικό πλοίο, που αρμένιζε έξω από τη Ραφήνα, ζήτησε από το εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του στην περιοχή του Κάβο Ντόρο...
Με την «πρωτοβουλία» της αυτή η Αγκυρα επιχειρεί να αυξήσει τα εθνικά και επιχειρησιακά οφέλη της στην περιοχή, και μάλιστα επικαλούμενη το Συμβούλιο Ασφαλείας. Με τον «μανδύα» του Συμβουλίου, η Αγκυρα όχι μόνον θα μπορεί να εκτελεί αβλαβή διέλευση π.χ. στις ακτές της Κέας, αλλά θα μπορεί και να ελλιμενίζεται με το πρόσχημα των επιχειρήσεων κατά της τρομοκρατίας.
Η Τουρκία ακόμα, προσβλέπει και στα οικονομικά οφέλη από τις επιδιωκόμενες επιχειρήσεις της κατά της τρομοκρατίας για τις θαλάσσιες μεταφορές. Τα οφέλη αυτά θα γίνουν σημαντικότερα όταν θα αρχίσουν να λειτουργούν οι αγωγοί πετρελαίου στην περιοχή, όπου η κίνηση των πετρελαιοφόρων πλοίων θα αυξηθεί κατακόρυφα. Και τούτο γιατί οι δαπάνες προς την Τουρκία για την παροχή προστασίας των θαλάσσιων μεταφορών δεν θα καταβάλλονται από τις ιδιοκτησίες των εμπορικών πλοίων, αλλά από το Συμβούλιο Ασφαλείας και από τον Διεθνή Οργανισμό Ναυσιπλοΐας (ΙΜΟ), στους οποίους οι πλοιοκτήτες θα καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο προστασίας.
Μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι επίσημες «ορατές» αντιδράσεις της Αθήνας δείχνουν να είναι υποτονικές και σε αυτό το ζήτημα.
Πέραν των ανούσιων και αναποτελεσματικών «διαβημάτων» της Αθήνας προς την Αγκυρα, που δεν λαμβάνονται ποτέ υπόψη, η χώρα βλέπει και πάλι να αμφισβητούνται και να «περικόπτονται» (σ.σ.: αν δεν παραχωρούνται) ελληνικά δικαιώματα στην περιοχή του FIR Αθηνών, στον εναέριο και στο θαλάσσιο χώρο.
Φυσικά, η Τουρκία έχει μεθοδεύσει από μακρού χρόνου την εξέλιξη αυτή και συγκεκριμένα από το 1995. Τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να αποδεχθεί την κατάργηση στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ της προηγούμενης ΝΑΤΟϊκής απόφασης MC8604, με την οποία, μέχρι τότε είχε ανατεθεί στον αρχηγό του ελληνικού στόλου, η θαλάσσια περιοχή του FIR Αθηνών, ως περιοχή ευθύνης του για κάθε είδους επιχειρήσεις. Η Τουρκία τώρα σπεύδει να καλύψει το κενό.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

Εξοντώνουν την ελληνική ομογένεια

Νοιάζονται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες από ότι για τους Έλληνες ομογενείς!
Η απόφαση για την παύση των πληρωμών στους 2000 Έλληνες εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μόνο ως εγκληματική και εθνοκτόνα μπορεί να χαρακτηριστεί. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορούν να παραμείνουν στις θέσεις τους, μόνο αν την καταβολή των μισθών τους αναλάβουν τα σχολεία όπου υπηρετούν.
Λιτότητα λοιπόν και λαβή στο ΠΑΣΟΚ για αντεθνικά μέτρα. Και όλα αυτά ξαφνικά, αφήνοντας τα σχολεία μετέωρα, χωρίς οι ελληνικές κοινότητες να έχουν το χρόνο να προγραμματίσουν το τι θα κάνουν!
Όπως είναι φυσικό, πολλά σχολεία αναμένεται να κλείσουν, καθώς βασίζονται αποκλειστικά σε αποσπασμένους και τα χρονικά περιθώρια για εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων (σε κονδύλια αλλά και σε εκπαιδευτικό προσωπικό), είναι απελπιστικά στενά. Πλέον, δημιουργείται σωρεία προβλημάτων, ενώ στους ομογενείς δίδεται η εντύπωση ότι το εθνικό κέντρο (υπό την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ), δεν δίνει δεκάρα για αυτούς.
Από την άλλη, η απόφαση άφησε άφωνους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που μεταλαμπαδεύουν τα ιδανικά και τις αξίες του έθνους στα Ελληνόπουλα του εξωτερικού. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, μη έχοντας άλλη επιλογή, ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα, απογοητευμένοι, αλλά και αναλογιζόμενοι τις επιπτώσεις της απόφασης της κυβέρνησης. Που την ίδια ώρα, εξακολουθεί να χρηματοδοτεί αδρά τις «δράσεις» για την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Συνεχή αεροναυτικά επεισόδια στο Αιγαίο - Τουρκικές φρεγάτες κατά C-130 F-4E & F-16


Σειρά αεροναυτικών επεισοδίων είχαμε σήμερα τη νύχτα στο Αιγαίο με τις τουρκικές δυνάμεις να συμπεριφέρονται όχι απλώς προκλητικά, αλλά καθαρά επιθετικά, με εγκλωβισμούς ελληνικών μαχητικών και ενός μεταφορικού αεροσκάφους C-130 από ραντάρ τουρκικών φρεγατών (!), αλλά και να παραβιάζουν περισσότερες από 17 φορές τον Ε.Ε.Χ. με ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα S-70 και μαχητικά αεροσκάφη. Την σκυτάλη πήραν σήμερα το πρωί στις 09.14 τουρκικά μαχητικά F-16 που προχώρησαν σε παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο.
Όλα τα επεισόδια, τα σοβαρότερα και περισσότερα εδώ και πολλούς μήνες κρατήθηκαν μυστικά από την κυβέρνηση, προφανώς για να μην «χαλάσει το κλίμα» της επίσκεψης του Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα σε δύο ημέρες.

Τα πλέον σοβαρά και ανησυχητικά συμβάντα σημειώθηκαν γύρω από την Λέσβο και την Χίο. Χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αη Στράτη πετούσε ένα C-130 της Π.Α. εκτελώντας δρομολόγιο ρουτίνας, όταν δέχθηκε σήμα από τουρκική φρεγάτα ότι παραβίαζε δεσμευμένη περιοχή και έπρεπε να απομακρυνθεί άμεσα γιατί «κινδύνευε η ασφάλεια του αεροσκάφους» !

Το C-130 ενημέρωσε το ΑΤΑ και συνέχισε την πορεία του μέχρι να βρεθεί εκτός του βεληνεκούς των Α/Α συστημάτων της τουρκικής φρεγάτας (κλάσης Ο.Η.Perry με βλήματα SM-1).

Λίγο αργότερα στις 21.05, η Πολεμική αεροπορία έστειλε στο βόρειο Αιγαίο έναν σχηματισμός μαχητικών κρούσης και συγκεκριμένα 4 F-4E Peace Icarus 2000, τα οποία ενώ πετούσαν εντός του ΕΕΧ δέχθηκαν νέα προειδοποίηση για ενδεχόμενη κατάρριψή τους από τουρκική φρεγάτα που έπλεε στην περιοχή.

Σε βοήθειά τους έσπευσαν δύο ελληνικά F-16C τα οποία πέταξαν σε μεγαλύτερο ύψος από τα F-4 «για τον φόνο των Ιουδαίων». Στις 22.16 κι ενώ τα F-4 είχαν αποχωρήσει, τα ελληνικά F-16 πήραν σήμα ότι είχαν εγκλωβιστεί από τα αντιαροπορικά ραντάρ δύο φρεγάτών και έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα!

Η νύχτα που ακολούθησε ήταν πραγματικά έντονη και κράτησε σε κατάσταση υψηλού συναγερμού τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα τουρκικά ελικόπτερα ναυτικής συνεργασίας S-70 εκτελώντας συνδυασμένες ασκήσεις με τα τουρκικά υποβρύχια που σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις κινήθηκαν, όπως μας αναφέρθηκε, «κοντά ή μέσα στα εθνικά χωρικά ύδατα», προχώρησαν σε 10 παραβιάσεις του Ε.Ε.Χ.!

Ιδού οι ακριβείς ώρες και τα σημεία που έγιναν οι παραβιάσεις οι οποίες απεκρύβησαν επιμελώς:

12:24 Χίο- Σάμο
1:47 ΒΔ Ικαρίας
3:37 ΒΑ Σκυρου
3¨50 Σάμο-Κω
5:00 Νότια Σάμου
5:21 Λήμνο Λέσβο
6:34 Δυτικά Λέσβου
6:38 Νότια Σάμου
8:10 Χίο- Σάμο
8:43 Λήμνο-Λέσβο

Από τις 8:00 μέχρι τις 8:50 υπήρξε μπαράζ παραβιάσεων από όλα τα τουρκικά αεροπορικά μέσα οι οποίες ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό να καταμετρηθούν!

Πάντως στις 9:14 δύο τουρκικά F-16 μεταξύ Λήμνου-Λέσβου, στις 9:19 δύο άλλα F-16, επίσης σε Λήμνο-Λέσβο και στις 10:40 ελικόπτερο μάλλον S-70 σε μεταξύ Σάμου-Κω, παραβίασαν τον Ε.Ε.Χ.

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι απόλυτα ακριβείς, αλλά τονίζουμε την δυσχέρεια στην συλλογή των πληροφοριών λόγω της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί στα Επιτελεία από την κυβέρνηση.
απο.http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2010/05/c-130-f-4e-f-16.html

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ'' ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Την αλλαγή των ελληνικών σχολικών βιβλίων Ιστορίας ώστε να απαλειφθούν οι «αρνητικές αναφορές» στο τουρκικό έθνος, αλλά και οι «προβληματικές» αναφορές στη Γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή αναμένεται να ζητήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της προσπάθειας εξωραϊσμού της εικόνας των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Η τουρκική πλευρά έχοντας ήδη ανοίξει θέμα Αιγαίου και Θράκης, εμβαθύνει ακόμη περισσότερο τη νεοοθωμανική πολιτική της υπαγορεύοντας τις όποιες αλλαγές επιθυμεί στα βιβλία της Ιστορίας, για να διαγράψει έτσι το «αμαρτωλό» παρελθόν της.
Για τον λόγο αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα συνοδεύει τον κ. Ερντογάν και η υπουργός Παιδείας κ. Τσουμπουκτσού προκειμένου να συζητήσει με την Ελληνίδα ομόλογό της τις αλλαγές στα σχολικά εγχειρίδια.
Εξάλλου τα θέματα παιδείας βρίσκονται ψηλά στην τουρκική ατζέντα σε σχέση και με τη μειονοτική εκπαίδευση, όπου στη Θράκη οι παράγοντες που ελέγχονται από το προξενείο ζητούν την ίδρυση νέων μειονοτικών σχολείων, «δίγλωσσων» παιδικών σταθμών και εισαγωγή από την Τουρκία «εκπαιδευτικών» ώστε να ελέγξουν πλήρως και τη νέα γενιά της μειονότητας.
απο.ethnos.gr

Ο ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..

Η επόμενη «κόκκινη γραμμή» που θα σπάσει θα είναι στο Αιγαίο

Δεν είναι προφανώς καθόλου τυχαίο ότι τις ίδιες ώρες που ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδιδε την διακυβέρνηση της χώρας στο ΔΝΤ, ανακοινωνόταν και η επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, συνοδευόμενου μάλιστα από το … μισό τουρκικό υπουργικό συμβούλιο.

Η επίσκεψη ορίστηκε για τις 14 και 15 Μαΐου. Ο Ταγίπ Ερντογάν θα συνοδεύεται από επιτελείο 10 υπουργών της κυβέρνησής του, που θα συμμετάσχουν στην 1η Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών.

Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά για την επίσκεψη αυτή. Οι πληροφορίες όμως του antinews επιμένουν ότι ένα είναι το θέμα που θα κυριαρχήσει: η συνεκμετάλλευση της υφαλοκρηπίδας και των πετρελαϊκών κοιτασμάτων της. Η εκχώρηση δηλαδή κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την εκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου θα αναλάβει αμερικανικό κονσόρτσιουμ με την συμμετοχή Ελλήνων εφοπλιστών. Ήδη έχουν αγοραστεί 17 γεωτρύπανα. Η αξία των κοιτασμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμάται σε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τα οποία η Ελλάδα και η Τουρκία θα μοιραστούν το 40%.

Θυμάστε την επίσκεψη στον Ομπάμα διαμέσου ΔΝΤ;

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι παίζεται, με αφορμή την οικονομική κρίση.

Αν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν τότε θα βρουν εξήγηση και πολλά από τα μεγάλα ερωτηματικά που συνοδεύουν τις τελευταίες δράσεις και της ελληνικής κυβέρνησης και της τουρκικής στην περιοχή.

Θα εξηγηθεί πρωτίστως το γιατί η κυβέρνηση Παπανδρέου άφησε να δημιουργηθεί τόσο μεγάλος πανικός με τα ομόλογα, ενώ την ίδια περίοδο η Τουρκία κλιμάκωνε τις προκλήσεις της στο Αιγαίο. Θα εξηγηθούν επίσης οι κουβέντες του Βενιζέλου για μείωση των εξοπλισμών και όσα άλλα περίεργα έγιναν τις ημέρες που πέρασαν (πχ η προβοκάτσια με τους ΟΥΚάδες).

Ορίστε, θα πουν στον δύσμοιρο ελληνικό λαό. Σας προσφέρουμε ειρήνη και λεφτά.

Το έχουμε ξαναπεί: Χρησιμοποιούν την κρίση και την προπαγανδιστική τρομοκρατία για να μας το βουλώσουν.

Ο Γιώργος νομίζει ότι με όπλο τον ΦΟΒΟ θα τα περάσει όλα

Θα το δεχθούμε κι αυτό;


Επιφυλάσσομαι για την εκδοχή αυτή των γεγονότων. Η δημοκρατία όμως επιτάσσει όλες οι απόψεις στο φως. (΄Οπου υπάρχει όμως καπνός υπάρχει και φωτιά)
απο.http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:ΕΝΑ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Τι παρατηρούμε στο παρακάτω άκρως ενδιαφέρον γράφημα;
-Επί Καραμανλή (1974-1981) το Δημόσιο Χρέος ανέβηκε ελάχιστα σε σχέση με την περίοδο της Χούντας.

-Το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ έγινε επί Ανδρέα,όταν χάρη στις πολιτικές "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" και την κατασπατάληση των κονδυλίων της ΕΟΚ,το Χρέος κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε σε τέτοια ύψη,ώστε να μην μπορούν οι επόμενοι Πρωθυπουργοί να το μαζέψουν!

-Επί Μητσοτάκη το Χρέος ανέβηκε κι άλλο,χάρη στην ολέθρια οικονομική πολιτική του με συνεχείς και ασύμφορες ιδιωτικοποιήσεις και αυξήσεις φόρων.

-Κατόπιν,επί Παπανδρέου και Σημίτη,το Χρέος συνέχισε να ανεβαίνει,για να σταθεροποιηθεί και να πέσει λίγο κατά την είσοδό μας στην ΟΝΕ (αν και τα τότε στοιχεία αμφισβητούνται από πολλούς,με τελευταία τη Μέρκελ που είπε πως "η Ελλάδα χαριστικά μπήκε στην Ευρωζώνη")!

-Επί Καραμανλή,το Χρέος παρέμεινε σταθερό,με εξαίρεση την τελευταία διετία,όπου ανέβηκε:Ήταν η χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να αλλάξει ΗΠΙΑ την πολιτική της και με σωστή διακυβέρνηση να εξυγιανθεί παντού.Δεν το έκανε ο Κώστας κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του.

-Επί Γιωργάκη,τα βλέπετε:Μόλις λίγους μήνες είναι στην εξουσία κι άρχισε πάλι η ανηφόρα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια,λένε μερικοί.Και στην περίπτωση του Χρέους,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

ΑΥΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ ΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ:ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ,ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!
απο.http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΒΙΝΤΕΟ με τους "φασίστες" προβοκάτορες που κατήγγειλε το ΚΚΕ....

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ"...

Στο video αυτό φαίνεται καθαρά πως η ηγεσία του ΚΚΕ και τα κομματόσκυλα οι οπαδοί του στάθηκαν για άλλη μια φορά απέναντι από τον Ελληνικό λαο ...
Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το κκε νοιάζεται μόνο πως θα αποκτά κομματικό πιστό στρατό και οτι όσοι δεν δηλώνουν υποταγή σε αυτούς είναι εχθροί τους...»»»

πως εφτασαν οι μολοτοφ στον τεταρτο οροφο

στον τεταρτο οροφο του υπουργειου οικονομικων φυλασσονται τα στοιχεια των μεγαλων
φοροφυγαδων
πως εφτασαν οι μολοτοφ στον τεταρο οροφο???
ποιοι εκμεταλευτηκαν ολα αυτα???