Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ BLOGS

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ BLOGS ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΤΑ BLOGS EINAI
1 http://esxatianasxesi.blogspot.com/
2 http://cretanpatriot.blogspot.com/
3 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
4 http://hellenicrevenge.blogspot.com/
5 http://makelio.blogspot.com/

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ..

Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ TON ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...

ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" ……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ , ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ............

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)

ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ. ΚΛΠ..........

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ............

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!

Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένααπό τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.

Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960 τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!!)

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....

Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ……

A I Σ Χ Ο Σ. Η ηρωική Δασκάλα πήρε μετάθεση για σχολείο του 3ου διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.


Η είδηση είναι από το.http://dhmopshfisma.blogspot.com

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μαζέψτε την Δραγώνα που συνεχίζει να προκαλεί

Κάποιος πρέπει να μαζέψει την γ.γ του υπουργείου παιδείας που προφανώς δεν γνωρίζει ποια είναι η Χαρά Νικοπούλου. Η δασκάλα από τον Έβρο που έχει ξυλοκοπηθεί και λινσταριστεί από Τούρκους που δεν την θέλουν να μαθαίνει Ελληνικά τα παιδιά στα πομακοχώρια.
Στο διάλειμμα της εκδήλωσης η κυρία Νικοπούλου δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας για...
τα όσα δημόσια δήλωσε για την εκπαίδευση των Πομάκων από το βήμα. Οπως δήλωσαν στο «ΘΕΜΑ» αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχύτερα από τον Εβρο όπως η ίδια έχει ζητήσει. «Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας.

ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΠΟΡΝΕΣ"ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ "ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ



Ο Θύμιος Καρακατσάνης , ένας κορυφαίος Ελληνας ηθοποιός, που αυτές τις ημέρες περιοδεύει ανά την Ελλάδα με το έργο "Ό θάνατος τού εμποράκου" δίνει σημερα στό Παρόν μία συνέντευξη πού στην κυριολεξία τσακίζει κόκαλα...
Λέει :
* Η τηλεόραση με τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα οδηγεί τα κορίτσια στην πορνεία και τα αγόρια στην ομοφυλοφιλία..
* Οί εκπομπές καίνε τον εγκέφαλο με τις βλακείες τους.
Τυχαίο είναι πού δεν υπάρχει εκπομπή χωρίς "αδελφή" και "βίζιτα" γιά να ανεβάσει την αμοιβή της από 50 ευρώ σε 500;

Μαϊμού τα περιβόητα βίντεο με τα ΟΥΚ. Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος;


Είπαμε να το καθυστερήσουμε λίγο και να το βγάλουμε αύριο αλλά οι εξελίξεις και η λύσσα των προβοκατόρων μας πρόλαβε. Λίγη ώρα μετά λοιπόν από την “οργή” των Σκοπιανών για τα ρατσιστικά συνθήματα που “φώναξαν” τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εμφανίστηκε στο Άλτερ και το ανάλογο βίντεο.

Είναι άξιο απορίας πως το κανάλι προέβαλε αυτό το βίντεο που καλλιεργεί το ρατσιστικό μίσος, χωρίς να ελέγξει καν την εγκυρότητα του. Αυτό το μόρφωμα δεν χρειάστηκε καν ειδική επεξεργασία για να αποδειχτεί η χάλκευση του, σε σύγκριση με το πρώτο που είναι πιο καλοφτιαγμένο. Δείτε το λοιπόν με προσοχή:
Τι παρατηρούμε λοιπόν; Εκτός βεβαίως από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο στο βίντεο να τραγουδά.

Ενώ ακούμε τα παλαμάκια του κοινού, εκεί που πέφτει το περιβόητο σύνθημα για Σκοπιανούς και Αλβανούς, τα παλαμάκια …διακόπτονται, πέφτει το σύνθημα και έπειτα συνεχίζονται κανονικά!

Θα πείτε, μπορεί το κοινό να επηρεάστηκε από το μαγνητικό κύμα των ιαχών και τα χέρια του να πάγωναν μπροστά στο άκουσμα των τρομερών ρατσιστικών κραυγών λόγω της μεταφυσικής τους, που γνωρίζουν καλά οι κυνηγοί φαντασμάτων των ΜΜ”Ε”.

Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Βλέποντας τους παρευρισκομένους, τα έρμα τα χεράκια τους συνεχίζουν να χτυπούν κανονικά. Ο Ήχος απλώς εξαφανίζεται, δείγμα ότι ο “μάγειρας” ήταν ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίας όπως στο πρώτο βίντεο.

Για να δούμε λοιπόν τώρα κύριε Χρυσοχοΐδη, θα κάνετε την ανάλογη έρευνα ή είστε και σεις μέρος του “εστιατορίου”;

Γιατί αύριο έρχονται τα καλύτερα, αν και δεν θα έπρεπε να έρθουν από εμάς κύριε Χρυσοχοΐδη αλλά από ΕΣΑΣ. Γιατί δε μπορεί ένας σοβαρός “μάνατζερ” να βγάζει συνέχεια σκάρτους τους “υφισταμένους” του, τότε δεν κάνει για μάνατζερ.
απο.www.olympia.gr

Αντιδρούν οι ομογενείς μας στις μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ



Έξαλλοι από θυμό είναι οι ομογενείς μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που καταργεί τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, το κλίμα είναι στην κυριολεξία εκρηκτικό, ενώ τα λίγα εκεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυριολεξία... κρύβονται, προκειμένου να αποφύγουν την κατακραυγή! Οργισμένοι είναι όμως και οι ομογενείς μας στη Γερμανία και ιδιαίτερα στο Μόναχο, με την κυβέρνηση της Αθήνας αλλά και τον εκεί πρόξενο που τους έστειλε το ΥΠΕΞ, τον Ανδρέα Ψυχάρη, υιό του γνωστού εκδότη, ο οποίος είχε συγκρουστεί με ομογενειακούς παράγοντες στη Φλόριδα των ΗΠΑ, όπου υπηρετούσε (τον «εκσυγχρονισμό» και το «φωταδισμό»;). Σημειωτέον, ότι οι ομογενείς τον αποκαλούσαν εκεί «τουρίστα της Ντόρας», λέγοντας ότι από το 2005 που λειτούργησε το γενικό προξενείο στην Τάμπα, ο προαναφερόμενος διπλωμάτης «ουδέποτε έκανε εκδήλωση για εθνικές επετείους της Ελλάδας ή για την προβολή της Ελλάδας».
Τον Ψυχάρη κατηγόρησαν επίσης κάποιοι ομογενείς ότι σαμπόταρε την ελληνική παρέλαση στο Tarpon Springs, αλλά και ότι «δεν επέτρεψε να λάβουν μέρος και τα μέλη των ανδρών των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος οι οποίοι βρίσκονται για εξάσκηση σε παρακείμενες της περιοχής Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, όπως το Mac Dill Air Force, τα οποία κατά παράδοση ετών την ημέρα αυτή συνεορτάζουν με την ομογένεια τις εκδηλώσεις της μεγάλης επετείου». Προσέξτε και αυτό: «Το Νοέμβρη πήρε τον υφυπουργό Εξωτερικών Θόδωρο Κασσίμη και τον οδήγησε σε μουσείο του εβραϊκού ολοκαυτώματος, ενώ απέφυγε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την πρώτη ιστορική εκκλησία των ομογενών σφουγγαράδων της Κεντρικής Φλόριδα» (οι πληροφορίες από καταγγελίες ομογενών στην ιστοσελίδα του ελληνικού καναλιού http://www.wpso.com/). Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι στη Φλόριδα ζουν περίπου 80.000 ομογενείς, είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας στην κυριολεξία!

Οι ομογενείς αντιδρούν και μάχονται
Τα παρακάτω είναι χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί στη Γερμανία και τα υπογράφει ο ομογενής από το Μόναχο Γεώργιος Βλαχόπουλος: «Ως μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου έχω εκφράσει την αντίδραση των συμπατριωτών μας, που ανέρχονται σε 28.000 στο Μόναχο και την γύρω περιοχή. Η Ελληνική Κοινότητα Μονάχου δεν ζήτησε από το ενταύθα Προξενείο χρήματα για να οργανώσει την εορτή της εθνικής παλιγγενεσίας. Αντίθετα προτιθέμεθα να καταθέσουμε στεφάνι στους τάφους των εν Μονάχω θαμμένων ηρώων της Επανάστασης του 1821 και στα Προπύλαια, όπου κατ' εντολή του τότε βασιλιά Λουδοβίκου της Βαυαρίας και Φιλέλληνα, αναγράφονται τα ονόματα των ηρώων του 1821.
Έχει κληθεί και ας μην επιθυμεί να παραστεί ο Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο Ανδρέας Ψυχάρης, γιός γνωστής δημοσιογραφικής οικογενείας, ο οποίος και από την θητεία του στην Φλόριδα φαίνεται να διάκειται αντίθετος προς παρόμοιες εκδηλώσεις του Ελληνισμού. Η παρουσία των Ελλήνων στην περιοχή μας και η μαρτυρία τους στην Ομογένεια και στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα σε εποχές όπου η ελληνική πατρίδα βάλλεται, δίκαια ή άδικα, απαραίτητη, για να υπενθυμίσουμε στους άσπονδους ευρωπαίους φίλους μας, ότι πρόκειται για λαό που πάλεψε για την λευτεριά του .
Όπως το 1821 έτσι και σήμερα οικονομικοί θεσμοί, νέοι εκμεταλλευτές, επιχειρούν την εξόντωση της Ελλάδας και τον οικονομικό μαρασμό της. Τα δάνεια του Καποδίστρια δεν έφτασαν ποτέ ολόκληρα στην Ελλάδα και εξοφλήθηκαν με αίμα μέχρι το ....1991. Σήμερα καιροσκόποι της Goldman Sachs στοιχηματίζουν για την πτώχευση της Ελλάδας και κερδοσκοπούν σε βάρος της. Οποιαδήποτε απόφαση κυβερνητικών στελεχών να καταργήσουν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου για λόγους δήθεν εξόδων ελέγχεται ως αναληθής και αναιτιολόγητη. Οι ριψάσπιδες ας παραιτηθούν».

Τους κράζουν και οι συμπολιτευόμενες εφημερίδες
Για την κατάργηση των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωνε η ελληνική Πολιτεία μέσω των διπλωματικών της αποστολών στο εξωτερικό, ενημερωθήκαμε στις 19 Φεβρουαρίου, μέσω δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Έθνος» και σε ρεπορτάζ με την υπογραφή του Νίκου Μελέτη. Διαβάστε:
«Με μια πρωτοφανή ενέργεια το υπουργείο Εξωτερικών επιβάλλει τη ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνονται στις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία ανά τον κόσμο για λόγους... οικονομίας. Σύμφωνα με εγκύκλιο η οποία στάλθηκε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με θέμα "Εορτασμός Εθνικής Επετείου από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας υπό παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία", δίδεται εντολή να μην παρατεθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για την 25η Μαρτίου. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου "κρίνεται σκόπιμη προς εξοικονόμηση πόρων, αλλά και για λόγους... συμβολισμού". Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (η εγκύκλιος υπογράφεται από τον γ. γ. του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη Ι. Αλ. Ζέπο), έτσι δεν αφήνει περιθώρια ούτε και για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης εκ των ενόντων ή από κατά τόπους ομογενείς της καθιερωμένης δεξίωσης για την εθνική επέτειο, καθώς επισημαίνεται το στοιχείο του... "συμβολισμού".
Τα χρήματα δεν θα εξοικονομηθούν καν, καθώς όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο θα διατεθούν για κάλυψη άλλων... συναφών εκδηλώσεων! Τα ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν φυσικά είναι ασήμαντα για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς συνήθως πρόκειται για τυπικές δεξιώσεις που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο για τις περιοχές όπου ζουν ομογενείς, αλλά και σε άλλες χώρες όπου δίνεται η ευκαιρία για "ανεπίσημη" διπλωματία, ενώ ο εορτασμός της εθνικής εορτής σε μια πρεσβεία έχει έντονο συμβολικό χαρακτήρα για τη διεθνή παρουσία και το κύρος μιας χώρας. Εξάλλου μάλλον αρνητικό μήνυμα εκπέμπει για τη χώρα μας το γεγονός ότι φέτος μόνο οι πρεσβευτικές και προξενικές Αρχές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο δεν θα εορτάσουν την εθνική επέτειο της χώρας τους...»
Ο Νίκος Μελέτης, ακολούθησε με παραπολιτικό, στις 23 Φεβρουαρίου από τις στήλες της εφημερίδας, καθώς, όπως φαίνεται, το ΥΠΕΞ δεν αντέδρασε σωστά:
«Αντί το υπουργείο Εξωτερικών να παραδεχθεί την γκάφα της κατάργησης -λόγω... οικονομικής κρίσης- του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου από τις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, επανήλθε δυστυχώς με νέα εγκύκλιο που κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Έτσι, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ με εγκύκλιο που υπογράφεται από τον διευθυντή της ΣΤ' Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού πρέσβη Γ. Παΐζη απορρίπτει το αίτημα πολλών πρεσβευτών και προξένων να διοργανώσουν αδαπάνως για το ελληνικό Δημόσιο την καθιερωμένη δεξίωση για την εθνική εορτή, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρξει, λέει, ενιαία εικόνα σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές...»

Οι Έλληνες του Βελγίου εορτάζουν την επέτειο
Η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών με τους εθνικοτοπικούς συλλόγους Βελγίου Κρητών, Ένωση Μακεδόνων-Θράκης, το Ελληνικό Διαπολιτισμικό Κέντρο Βρυξελλών και το Ελληνικό Σχολείο, διοργανώνουν εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 την Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 15:00, στην αίθουσα Ceria, στην Αv. Emile Gryson 1, στις Βρυξέλλες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
απο.http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ Ο.Υ.Κ



"Θα τους τα κλάσετε!!!!!!!!

Τι έχει γίνει σήμερα;
Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...
μέχρι και ο Χουντοχοίδης βγήκε και προανήγγειλε...."αποκεφαλισμούς"...

Τελικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το προφανές...
πιστεύουν πως το πρόβλημα τους βρίσκεται στο σύνθημα!!

Κας ας πούμε πως τους κόβεται τα συνθήματα;

ας πούμε πως τους διώχνεται όλους;

ας πούμε πως θα τους στείλετε για τιμωρία τον Πάγκαλο να τους μιλήσει για την πατρίδα(!) και να τους φάει το φαί...όπως στείλατε τον Γλέζο να κάνει μαθήματα στην Αστυνομία!!

και;;;;; τι νομίζετε πως θα γίνει;;;;
θα σταματήσουν να πιστεύουν αυτά που φωνάζανε;;;

Δύναμη θα τους δώσετε...λιοντάρια θα τους κάνετε και εσείς θα στε στο λάκκο..

νομίζετε πως εκτός από αυτούς που το φώναζαν δεν υπάρχουν άλλοι;

Ξυπνήστε ρε τσίμπλες!
το πρόβλημα σας δεν είναι τι φώναζαν...το πρόβλημα σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν!!

από όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε
ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε;;

αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων...αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζηλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...

20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξαρχεία και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...

Αυτούς θα παρακάλατε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε...όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...

θέλετε να τους διώξετε; κάντε το!

Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...ας τους έχετε στον δρόμο!"

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΡΑΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
ΑΠΟ.http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ



ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΜΕ ΘΕΜΑ 'ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ'.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΣ?ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ..ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ??ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΨΑΧΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1821.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ,ΗΤΑΝ ΤΟ STAR.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!ΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ "ΛΑΚΗΣ,Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ "ΣΡΕΚ"?????????

Ο.Υ.Κ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Νηοψία Ελληνικού πλοίου από τουρκικό στην Τζιά!

Πρωτοφανή τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο. Η τουρκική κορβέτα Bafra προσπερνώντας τη Τζιά πλησίαζε το ελληνικό εμπορικό πλοίο “Αρχάγγελος”. Ο Τούρκος πλοίαρχος της Bafra πλησίασε το πλοίο και σε μια πρωτοφανή “επίδειξη” δύναμης (πάντα εντός των εθνικών υδάτων της Ελλάδας) έκανε νηοψία δηλαδή έλεγχο στο πλοίο.

Αυτή είναι η πολιτική των νεωτεριστών και διεθνιστών του ΠΑΣΟΚ που μας κυβερνούν. Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα φώναζε "Βυθίσατε το Bafra". O Jeffry μπορεί να τους δώσει και ευχαριστήρια που τον βοηθούν στην "ασφαλή ναυσιπλοΐα" στο Αιγαίο.
απο.http://www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images

ΑΘΑΝΑΤΟ 1821

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η κατάσταση στο Αιγαίο ξεφεύγει....


...ή η Άγκυρα βολιδοσκοπεί τις... διαθέσεις μας


Προειδοποίηση ότι «έχει ξεφύγει από τα όρια της αβλαβούς διέλευσης με ότι αυτό συνεπάγεται», εξέπεμψε το Πολεμικό Ναυτικό προς την τουρκική κορβέτα ενώ το τουρκικό σκάφος βρισκόταν κοντά στην Σαντορίνη εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και είχε πραγματοποιήσει το κλασικό «μπρος-πίσω» παραβιάζοντας τον βασικό κανόνα της αβλαβούς διέλευσης.
Αν συνεχιστεί η ίδια συμπεριφορά τότε θα «θα ξεκινήσει τακτική επιχείρηση εναντίον της».
Νωρίτερα κα ενώ το τουρκικό σκάφος βρισκόταν κοντά στην Σαντορίνη εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων είχε πραγματοποιήσει το κλασικό «μπρος-πίσω» παραβιάζοντας τον βασικό κανόνα της αβλαβούς διέλευσης.
Η τουρκική κορβέτα... μπήκε πέντε φορές εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, μία μεταξύ Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων, μία μεταξύ Τήλου και Σύμης και μία στο νησί Σύρνα κοντά στην Αστυπάλαια.
Η τουρκική κορβέτα TCG BAFRA (F-505) κλάσης D'Estienne d'Orves που είχε αποπλεύσει από τον κόλπο της Σμύρνης στις 13:00 το..μεσημέρι εχθές 22 Μαρτίου βρίσκεται σήμερα (και περί την ώρα 15:55) βόρεια και δυτικά της Σαντορίνης ακολουθώντας πορεία δυτική βόρεια δυτική.
Πιο συγκεκριμένα η τουρκική κορβέτα ακολούθησε αρχικά πορεία με βόρεια κατεύθυνση κινούμενη στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στη συνέχεια κινήθηκε νότια κατά μήκος των τουρκικών ακτών ενώ αλλάζοντας και πάλι πορεία προς δυτικά στις 08:15 το πρωί σήμερα άρχισε να πλέει στο νότιο Αιγαίο.
Η κορβέτα κινείται παρακολουθούμενη συνεχώς από την κανονιοφόρο ΝΑΥΜΑΧΟΣ...
Ανώτερος αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις και την «χαμηλού ύφους» προσέγγιση από την ελληνική πλευρά είπε επί λέξει: «Θα πρέπει να θυμούνται ότι και το 1940 μας βούλιαξαν την ΕΛΛΗ και δεν αντιδράσαμε άμεσα. Όταν ξεκίνησε το «πανηγύρι» στις 28 Οκτωβρίου όλος ο κόσμος θυμάται τι πάθανε αυτοί που προκαλούσαν και απειλούσαν την ακεραιότητα της χώρας».
Πηγή.http://kostasxan.blogspot.com/

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ιδιαιτέρα του Γιώργου Παπανδρέου με μισθό 10.855 ευρώ

Με 10.855 ευρώ φαίνεται πως αμείβεται μία ιδιαιτέρα του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω «ψαλιδίσματος» και περικοπών στο Δημόσιο και τους μισθούς των υπαλλήλων του.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», η Ξ.Μ. ήρθε με διαταγή μετακίνησης από τα Σκόπια και εξακολουθεί να λαμβάνει το επίδομα αλλοδαπής συν τον κανονικό μισθό της.


Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιδιαιτέρα παίρνει κάθε μήνα: μισθό περίπου 4.800 ευρώ, 9.600 ευρώ το δίμηνο ως επίδομα αλλοδαπής και ημερήσια αποζημίωση 90 - 110 ευρώ (επί 30 ημέρες τον μήνα ίσον 2.700 ευρώ).


Μάλιστα, η αποζημίωση λαμβάνεται επειδή η Ξ.Μ. δεν ανακλήθηκε για να επιστρέψει αλλά χρησιμοποιήθηκε το «παραθυράκι» της διαταγής μετακίνησης.

απο.http://peripatris.blogspot.com/

Τουρκικά F-16 κατά ελικοπτέρου του Λ.Σ. - Eγκλωβίστηκαν από μαχητικά της Π.Α. και εγκατέλειψαν!

Aπειλή κατάρριψης από τουρκικά μαχητικά σημειώθηκε κατά ελικοπτέρου του Λιμενικού που επιχειρεί στο πλαίσιο της FRONTEX λίγο μετά μετά τις 08:00 το πρωί. Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν 330 μέτρα επάνω από το ελικόπτερα σε απόσταση 1 ν.μ., όταν αυτό είχε φτάσει στο Φαρμακονήσι μετά από περιπολία και με κατεύθυνση προς αυτό. Ευτυχώς δύο ελληνικά F-16, τα οποία περιπολούσαν στην περιοχή (έχουμε σημειώσει αρκετές φορές ότι η Πολεμική Αεροπορία, πάντα έχει μαχητικά στην περιοχή που περιπολούν τα μέσα της FRONTEX σε περίπτωση που οι Τούρκοι θελήσουν να κάνουν πράξη τις απειλές που εκτοξεύουν από τα ραντάρ της Datca και της Σμύρνης) επενέβησαν "σαν από μηχανής Θεός" και εκδίωξαν τα τουρκικά.


Τα ελληνικά μαχητικά είχαν ενημερωθεί από τα επίγεια ραντάρ για την κίνηση των τουρκικών μαχητικών από την ώρα που είχαν σηκωθεί από το αεροδρομιό τους και κατευθύνθηκαν και αυτά στο σημείο που κατευθύνονταν τα τουρκικά μαχητικά.

Έτσι όταν τα τουρκικά έφτασαν σε απόσταση ενός μιλίου και εκινούντο με πλήρη ισχύ κατά του ελικοπτέρου του Λιμενικού τα ελληνικά μαχητικά τους είχαν πάρει την "ώρα 6", τα εγκλώβισαν για βολή Fox1 Fox2 με αποτέλεσμα τα τουρκικά μαχητικά να αντιληφθούν τον κίνδυνο και να εγκαταλείψουν την περιοχή χωρίς να επιχειρήσουν να εμπλακούν σε αερομαχία, την οποία έτσι αλλιώς την είχαν χαμένη...

"Ήταν μία θαυμάσια επιχείρηση που εκτελέστηκε άριστα", δήλωσε στο defencenet.gr ανώτερος αξιωματικός του ΑΤΑ στη Λάρισα σχολιάζοντας τον εντοπισμό και την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών.

Η όλη σκηνή κράτησε από τις 08:02 μέχρι τις 08:04. Είχαν προηγηθεί απειλητικές τουρκικές εκπομπές που ενημέρωναν το πλήρωμα του ελικοπτέρου ότι θα αναχαιτιστεί γιατί πετάει εντός του τουρκικού εναέριου χώρου!

Είναι η δεύτερη φορά που τουρκικά μαχητικά στέλνονται κατά ελικοπτέρου που επιχειρεί στο πλαίσιο της FRONTEX

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ. Έτσι “ξεπουλήσαμε” στους Γερμανούς… 1,2 Δις Χαρίζει η “Νέα Διακυβέρνηση”.

•Ο ΟΣΕ πλήρωσε το τίμημα για την εξαγορά των Ναυπηγείων από τους Γερμανούς!!
•Οι Γερμανοί των Ναυπηγείων όφειλαν να παραδώσουν τα περιβόητα βαγόνια του ΟΣΕ ως αντισταθμιστικά οφέλη. Αντ’ αυτού, ο ΟΣΕ τα ξαναπλήρωσε!
•Σήμερα παραλαμβάνουμε τα γερμένα υποβρύχια και μεσολαβούμε για να πουληθούν τα ναυπηγεία χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα. Τι δουλειά είχε ο κύριος Παμπούκης στο Εμιράτο όπου συζητήθηκε η “πώληση”;
•Μα ο κύριος Παμπούκης ήταν ομόδικος ΚΑΙ στην πώληση των ναυπηγείων στους Γερμανούς!!
•Παμπούκης στα ναυπηγεία, Παμπούκης στην Cosco, Παμπούκης στη Siemens, Παμπούκης ΚΑΙ στο Άμπου Ντάμπι…
•Παλικαρίσια παραδοχή Βενιζέλου στην υποεπιτροπή εξοπλισμών για την τεράστια ζημιά του δημοσίου από την κυβέρνηση Σημίτη, σε επερώτηση του Πάνου Καμμένου.
Έτσι έχουν δυστυχώς τα πράγματα και πλέον στοιχειοθετείται αυτό που φωνάζουμε εδώ και μήνες για την μεγάλη ληστεία των ταμείων από τους Γερμανούς και τους εδώ τσολιάδες τους. Siemens, MAN, Thyssekrupp, όλοι συγκοινωνούντα δοχεία με μοναδικό στόχο τον πλούτο της Ελλάδας. Μίζες που έκαναν βόλτες σε επίορκους υπουργούς για να δίνονται οι συμβάσεις φωτογραφικά. Λεφτά που ποτέ δεν ήρθαν αφού ο ΟΣΕ πλήρωσε το αντίτιμο για την αγορά των ναυπηγείων από τους Γερμανούς, ενώ ο ΓΑΠ ήταν νούμερο δύο στην κυβέρνηση.

Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, ενώ η κυβέρνηση επικαλείται τον “Πατριωτισμό” των Ελλήνων για να περάσει τα δυσβάσταχτα μέτρα, χαρίζει 1,2 δις στους Γερμανούς παίρνοντας το γερμένο υποβρύχιο και βοηθώντας τους Γερμανούς να “γλιτώσουν” από τα ναυπηγεία χωρίς να υλοποιήσουν τις αντισταθμιστικές τους υποχρεώσεις!

Αυτή είναι η “Νέα Διακυβέρνηση” και γι’ αυτό οι συνεργάτες των Γερμανών (όπως ο κύριος Μπόμπολας, συνέταιρος της Ηoechtief) επιθυμούσαν διακαώς να έρθει στην εξουσία.

Διαβάστε ενδεικτικά αποσπάσματα από τις σημερινές αποκαλύψεις και σε λίγο θα τα δημοσιεύσουμε ολόκληρα:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, αφήστε με, γιατί στο μάρτυρα το συγκεκριμένο θέλω να δηλώσω πως οφείλω να πω ότι προσπάθησε να με ενημερώσει στο παρελθόν. Εγώ έψαχνα τότε την υπόθεση του Ο.Τ.Ε. και τους είπα: «Μην με μπλέκεις με τον ΟΣΕ, διότι εγώ ψάχνω τον Ο.Τ.Ε. αυτή τη στιγμή και έχω πάρα πολύ δουλειά να κάνω».

Αποδεικνύεται, όμως, πλέον στην Εξεταστική Επιτροπή ότι έχουν άμεση σχέση και είναι τα ίδια πρόσωπα.
η συνεχεια στο.http://olympia.gr/2010/03/17/siemens-20/

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την αντίδραση των πολιτών φέρνοντας ειδικό στρατό καταστολής!


Τα άδικα και αντιλαϊκά μέτρα θα υποστηρίξουν ειδικές μονάδες καταστολής εξεγέρσεων
Σε μυστική συμφωνία προχώρησε η λαθροκυβέρνηση Παπανδρέου για να προστατευθεί από την οργή των πολιτών
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία... οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.
Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.
Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας. Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.
Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.
απο.http://kostasxan.blogspot.com/

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ... ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ???


«Κρουαζιέρες» στο Σούνιο από τουρκικά πολεμικά.

Έντονο προβληματισμό και ερωτηματικά για τον σκοπό που υποκρύπτει προκαλεί στο ελληνικό Πεντάγωνο η νέα μορφή προκλήσεων που εφαρμόζει η Τουρκία, στέλνοντας συστηματικά και με μεγάλη συχνότητα τους τελευταίους τέσσερις μήνες πολεμικά πλοία της στο «ρουθούνι» της Αθήνας- ανοιχτά του Σουνίου.
του ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΑΚΑ

Χθες για 11η φορά από τις 7 Νοεμβρίου 2009 - και 6η εντός του 2010- μια τουρκική κορβέτα πέρασε χωρίς εμφανή λόγο το στενό μεταξύ του Σουνίου και της Κέας (Τζιας) και μέσω του Στενού του Καφηρέα κατευθύνθηκε προς το Βόρειο Αιγαίο και τα Δαρδανέλλια.


Σε όλες τις περιπτώσεις τα πλοία ξεκινούν από τον ναύσταθμο Ακσάζ στο ύψος της Ρόδου και η μόνη διαφοροποίηση που έχουν στην «άσκοπη περιπλάνησή τους» είναι ότι άλλα περνούν δυτικά και άλλα ανατολικά της Κέας. Παρόμοια πρόκληση είχε γίνει και στις 14/1/09 όταν στο πλαίσιο άσκησης η φρεγάτα «Τουργκούτ Ρέις» είχε φθάσει μέχρι τα όρια του Αργοσαρωνικού, οπότε και γύρισε προς τα Δαρδανέλλια όταν έγινε ελληνική διαμαρτυρία.

Ερωτήματα για κατασκοπεία
Ο πανομοιότυπος τρόπος που εκτελούν την κίνησή τους κορβέτες και φρεγάτες της Τουρκίας, όπως και η μεγάλη συχνότητα, έχουν δημιουργήσει υπόνοιες στην ελληνική πλευρά ότι πέραν της εμφανούς πολιτικής προκλήσεων ενδεχομένως να υποκρύπτεται και σχεδιασμός για κατασκοπευτική δράση. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται σύμφωνα με πηγές του Πολεμικού Ναυτικού και από το ότι μία από τις 11 «άσκοπες περιπλανήσεις»αυτή της 22ας Δεκεμβρίου- έγινε από το σκάφος «Τσανταρλί» που έχει μετατραπεί σε πλοίο υποκλοπών και ηλεκτρονικού πολέμου του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 20 Ιανουαρίου 2008, το συγκεκριμένο πλοίο είχε φθάσει 7 μίλια ανοιχτά της Κύμης στο πλαίσιο άσκησης και εκτέλεσε, όπως διαπιστώθηκε από τα όργανα (αισθητήρες) που είχε ανοιχτά, κατασκοπευτική δραστηριότητα...

Οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ που παρακολουθούν ξεχωριστά τη νέας μορφής πρόκληση της Τουρκίας προσπαθούν να δουν πού οφείλεται η τακτική αυτή και αν βρίσκεται «στα σκαριά» τυχόν άλλη διεκδίκηση. Οι επιτελείς του Ναυτικού αναλύουν τα δρομολόγια βήμα προς βήμα για το κατά πόσον υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θίγουν τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης πέραν του ότι οι συγκεκριμένοι πλόες δεν εξυπηρετούν τη μετακίνηση από μία ανοιχτή προς άλλη ανοιχτή θάλασσα, όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε χθες- μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη- ότι πρόκειται για «οριακή» περίπτωση αβλαβούς διέλευσης που παρακολουθείται, όπως όλα τα συμβάντα στο Αιγαίο, «με τη στρατηγική ψυχραιμία αλλά και με την εγρήγορση που απαιτείται». Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι τέτοιες κινήσεις εγκυμονούν πιθανούς κινδύνους.
απο. http://ellinikoforum.blogspot.com/

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΑΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΝΟΗ ΣΟΥ ! MAXOY !





ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:
" Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα τής Ελευθερίας και τής Ισότητος. Διότι επέτρεψε στους πολίτες, να θεωρούν: την αυθάδεια ως Δικαίωμα, την παρανομία ως Ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως Ισότητα και την αναρχία ως Ευδαιμονία "

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Aκρoτελεύτια διάταξη τού Συντάγματος - Άρθρo 120

Παρ. 4. H τήρηση τoύ Συντάγµατoς, επαφίεται στoν πατριωτισµό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται µε κάθε µέσoν, εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει µε τη βία.

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Έκτακτα αναδρομικά επιδόματα δισεκατομμυρίων ευρώ , σε βουλευτές και δικαστικούς , μέχρι το 2012 !



Επτά Δισεκατομμύρια για βουλευτές και δικαστικούς και ο υπόλοιπος λαός στη φτώχεια!
Η Παράταξή μας είναι η πρώτη που φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του.

Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται ,γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους.

Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθ' ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν).

απο.http://www.koinwnia.com/2009-05-15-10-00-17/137-2010-03-11-12-20-11

Καταγγέλουν τον εκτουρκισμό τους με πιέσεις του ελληνικού κράτους!!!

Με επιστολή που έστειλαν στο Έλληνα Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου και την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ αναφέρουν ότι υποχρεώνονται από το επίσημο ελληνικό κράτος να μάθουν τούρκικα, μια γλώσσα που όπως λένε δεν επιθυμούν να μάθουν, μία γλώσσα που δεν θα την χρησιμοποιήσουν ποτέ.
Με επιστολή που έστειλαν στο Έλληνα Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου και την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ αναφέρουν ότι υποχρεώνονται από το επίσημο ελληνικό κράτος να μάθουν τούρκικα, μια γλώσσα που όπως λένε δεν επιθυμούν να μάθουν, μία γλώσσα που δεν θα την χρησιμοποιήσουν ποτέ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επιστολή τους «Εδώ και πολλές δεκαετίες συντελείται εις βάρος μας μία μορφωτική, γλωσσική και πολιτισμική γενοκτονία. Μία γενοκτονία εις βάρος αυτών των ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ανήκουν και τα μέλη του Συλλόγου μας, που έχουμε το θάρρος να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Πομάκοι της Ελλάδας».
Και συνεχίζουν λέγοντας ότι «Το Ελληνικό Κράτος, παραβιάζοντας θεμελιώδη δικαιώματα που παρέχει το Σύνταγμά του και οι ευρωπαϊκές συνθήκες, αλλά και τα άρθρα 40 και 45 της συνθήκης της Λωζάνης, τα οποία παρέχουν στις μουσουλμανικές μειονότητες της Ελλάδας το δικαίωμα «να ποιώνται ελευθέρως εν αυτοίς χρήσιν της γλώσσης των», στερεί από μας και τα παιδιά μας όχι μόνο το δικαίωμα της εκπαίδευσης στην μητρική μας γλώσσα, αλλά ακόμη και το πλέον στοιχειώδες δικαίωμα της αποκλειστικής εκπαίδευσης στην επίσημη γλώσσα του, την ελληνική, και μας επιβάλλει την υποχρεωτική εκπαίδευση σε μία ξένη γλώσσα, την οποία δεν μιλούμε και δεν επιθυμούμε να χρησιμοποιούμε, δηλαδή την τουρκική».
Καταλήγοντας οι Πομάκοι, Έλληνες πολίτες ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή όπως αναφέρουν ζητούν «Tο δικαίωμα ο γιος μας ο Μεχμέτ να μαθαίνει ό,τι μαθαίνει ο γιος σας ο Νίκος. Ζητάμε η κόρη μας η Φατμέ, όταν θα δώσει εξετάσεις για να περάσει στο ελληνικό πανεπιστήμιο, να έχει τις ίδιες γνώσεις, δεξιότητες και προοπτικές που θα έχει η κόρη σας η Άννα. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα, όταν στα πιο ευαίσθητα και κρίσιμα μαθησιακά χρόνια τους τα παιδιά μας διδάσκονται μια γλώσσα που δεν μιλούν και δεν θα την χρησιμοποιήσουν ποτέ στο σπίτι και στο πανεπιστήμιό τους;»

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Σαν σήμερα κρέμασαν τον Ευαγόρα...

ΨΑΡΡΙΑΝΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΦΡΥΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Ο Αίσωπος γεννήθηκε στην περιοχή της Φρυγίας το 600 περίπου π.Χ. και πέθανε στα 564 π.Χ. Ήταν μαύρος κι άσχημος και δούλευε σε κάποιον κτηματία σαν δούλος - βοσκός. Μια μέρα, που είδε τον επιστάτη να χτυπάει άδικα έναν δούλο, έτρεξε να τον βοηθήσει κι έτσι ο επιστάτης για να τον εκδικηθεί τον κατηγόρησε στο αφεντικό - κτηματία - που τον πήγε στην αγορά της Εφέσσου να τον πουλήσει!
Εκεί, τον αγόρασε ο σοφός Ξάνθος από την Σάμο, που εκτίμησε το έξυπνο βλέμα του και τον πήρε μαζί του σαν δούλο.
τι σχεση εχει η φρυγια με την αφρικη το ξερει μονο ο ψαρριανος που ειναι και γνωστης της ιστοριας.

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας λύνει το οικονομικό μας πρόβλημα


Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

Μεταξύ των (στρατηγικών) ορυκτών που εν αφθονία (!) διαθέτει η χώρα μας ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και το πετρέλαιο. Στο Αιγαίο και όχι μόνον. Το γιατί δεν το αντλούμε είναι, πραγματικά, μια πολύ… πονεμένη ιστορία που κυρίως αφορά στην «αιδήμονα» σιωπή των πολιτικών «μας» - παλαιών και νέων – επ’ αυτού. Αφορά όλες ανεξαιρέτως τις Κυβερνήσεις της Ελλάδος οι οποίες δεν είχαν το θάρρος να παραδεχθούν την ύπαρξι πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο (και όχι μόνο) και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία παίζεται και γι’ αυτόν τον εθνικό πλούτο μας. Σημειώνουμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ καθόσον επίσης παίζεται και για τα περίφημα κοιτάσματα ΟΣΜΙΟΥ στα Ιμια, θέματος επί του οποίου ο γράφων έχει αναλυτικώς αναφερθεί επανειλημμένως. Από τετραετίας σε πλείστα όσα φύλλα της «Ελεύθερης Ωρας».

Επί του θέματος «πετρέλαιο στο Αιγαίο» τώρα. Ηδη ελέχθη ότι υπάρχει άφθονο. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα»! Είναι ακόμη γνωστό ότι οι Γερμανοί, επί Κατοχής, είχαν χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τούς ενδιέφεραν οι (όποιες) πηγές ενεργείας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώσι του Χίτλερ οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφθασαν στα χέρια των Αμερικανών.

Με βάσι τις πληροφορίες και τους χάρτες που άρπαξαν οι Αμερικανοί από τους Γερμανούς – οι οποίοι είχαν διαπιστώσει την ύπαρξι τεραστίων ποσοτήτων «μαύρου χρυσού» στο Αιγαίο – αρχίζει το ενδιαφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να αυξάνεται. Τα τελευταία έτη και με την βοήθεια ειδικών δορυφόρων φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι έχουν αποκτήσει επαρκή στοιχεία για την ύπαρξι μεγάλων ποσοτήτων του συγκεκριμένου στρατηγικού ορυκτού στο Ελληνικότατο αυτό Αρχιπέλαγος.

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Νίκολας Μπέρνς, ενθυμούμαι, είχε (και αυτός) παραδεχθεί δημόσια σε τηλεοπτική του εμφάνισι στο τηλεοπτικό σταθμό «ΜΕΓΚΑ» ότι, όντως, υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό τούτο το στρατηγικό ορυκτό ΜΑΣ στοιχείο δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας – σιώπησε πάντως για το όσμιο στα Ιμια που και αυτό συνιστά τεράστιο σημείο τριβής στις σχέσεις των δύο χωρών.. Επί του θέματος ΟΣΜΙΟΥ επαναλαμβάνω έχω ξαναγράψει και θα επανέλθω σύντομα δια των στηλών της «ΕΩ».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα ερευνών των Αμερικανών, που εστηρίχθησαν σε δορυφορικές παρατηρήσεις είναι, πλέον, ΓΕΓΟΝΟΣ αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο ευρίσκονται ανατολικώς της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων (και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ιμια), αλλά και στην Φλώρινα. Και στην Ζάκυνθο.

Μια επίσημη δήλωσις του καθηγητού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Παπαστεφάνου αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Από παλιά διέβλεπα ότι όπως και στην υπόθεσι των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο έτσι και στην υπόθεσι του ουρανίου, ίσως να μην εδόθησαν στην Ελλάδα τα πλήρη αποτελέσματα των γεωπολιτικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα οι Αμερικανοί ερευνητές…».

Ενα εύλογο ερώτημα είναι, φυσικά, το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο (και άλλα σημαντικότατα ορυκτά στοιχεία) σε τέτοιες ποσότητες; Σε τούτο απαντούν οι γεωλόγοι, λέγοντας ότι: Οσον αφορά στο πετρέλαιο είναι γνωστό ολόκληρο, σχεδόν, το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος, ήταν κάποτε μια απέραντη πεδιάδα (Αιγηίς) με πλούσια βλάστησι, η οποία, ακολούθως, κατεποντίσθη για να δημιουργηθεί στην θέσι της το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών μετεβλήθησαν, βαθμιαίως σε πετρέλαιο. Οσον αφορά στα σπάνια μέταλλα, εξηγείται και αυτό από την στιγμή που, ως γνωστόν: Καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί, μεταξύ άλλων, τις κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.

Καταλήγοντας ερωτούμε. Γιατί οι πολιτικοί «μας» άρχοντες διστάζουν να μιλήσουν στον Ελληνικό Λαό για το πετρέλαιό ΜΑΣ, αλλά και για τους άλλους ορυκτούς θησαυρούς της χώρας μας; Πολύ περισσότερο από την στιγμή που σήμερα η Πατρίδα μας δοκιμάζεται από την πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση και τα εγκλήματά τους στην οικονομία μας. Και αν δεν μίλησαν οι προηγούμενοι, γιατί, ο νυν πρωθυπουργός, ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν προχωρεί στην αξιοποίησι του ορυκτού, εθνικού, πλούτου μας, ώστε να λύσουμε τα ζέοντα, πλέον, οικονομικά μας ώστε να μην πνίγεται ο λαός μας με τα γνωστά επώδυνα, οικονομικά μέτρα;

πηγή:ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 58 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΗ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ
ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ.ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ.
ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Βασίλειος Στυλιανέσης
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Στον γιο μου Ιωάννη Ανδρεάκο.
Εύζωνο της Προεδρικής Φρουράς.
Ίσως ακουστεί εγωιστικό. Αλλά όταν πρόκειται γιά τον γιό που την έκανε περήφανη μάνα και Ελληνίδα, είναι ανάγκη να μιλήσει και ευθύνη.
Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη γραφόταν Ιστορία και εγώ ήμουν μακριά σου και δεν γνώριζα τίποτα.
Η γενναία απόφασή σου να μην υποχωρήσεις στον κίνδυνο που δίπλα σου διαδραματιζόταν στη βόμβα που κάποιοι επικίνδυνοι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει με σκοπό να πλήξουν τη Δημοκρατία, τις αξίες , τα ιδανικά και συ παιδί μου, σπλάχνο μου να είσαι εκεί "βροντοφωναζοντας ΟΧΙ" με το Ευζωνικό κλείσιμο των ματιών.
Δεν σκέφτηκες ουτε τα νιάτα σου, ούτε τους γονείς σου, έβαλες πάνω απ όλα τον όρκο σου που έδωσες στην Πατρίδα, στον όρκο στον άγνωστο ηρωικό στρατιώτη, τον όρκο στα ιεράα και τα όσια.
Είμαι περήφανη, ημουν περήφανη γιά σένα, γιατί μόνον εγώ ήξερα ότι εσύ θα έμενες.
Γιατί εγώ ήξερα πως μεγάλωσες και τι αρχές είχες. Ήξερα ότι θα ήσουν εκεί στο καθήκον.
ΑΓΟΡΙ μου με έκανες όχι απλά περήφανη, αλλά με γέμισες ελπίδα πως τούτη η χώρα έχει μέλλον και πως γεννιέται μέσα από τις στάχτες της.
ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ μου εσύ και τα άλλα δυό παιδιά θα είσαστε φωτεινό παράδειγμα γιά τις επόμενες γενιές παιδιών, που θα διδαχθούν από τη στάση σας και θα κρατούν ψηλά τα ιδανικά της πατρίδας μας.
Γιάννη μου, αγόρι μου σ' ευχαριστώ και σου δίνω την ευχή μου να είσαι γερός, δυνατός και πάντα να είσαι ωφέλιμος γιά την πατρίδα σου, την οικογένειά σου και το κοινωνικό σύνολο.
Η Μάνα σου,
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ,
σύζυγος Δρακούλη.

απο.http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Αναγνώριση από την Σουηδία των γενοκτονιών που διέπραξε η Τουρκία - Συλλογή πρεσβευτών από Άγκυρα!

Η σουηδική Βουλή αναγνὠρισε τη γενοκτονία που διέπραξαν οι Τούρκοι κατά των Ελλήνων Ποντίων, Αρμενίων και Ασσυρίων, παρουσία των εκπροσώπων τους. Η πρεσβευτής της Άγκυρας Zergun Koruturk ενημέρωσε τον Ahmet Davutoglu και ο τελευταίος την ανακάλεσε για διαβουλεύσεις. Είναι η δεύτερη ανάκληση πρεσβευτή μέσα σε μία εβδομάδα μετά από την ανάκληση του πρεσβευτή της Άγκυρας από τις ΗΠΑ. Η απόφαση αυτή αποτελεί σταθμό και δικαιώνει τους πολύχρονους αγώνες των λαών που σφαγιάστηκαν μαζικά από την οθωμανική Τουρκία.

Έτσι όπως πάει η Άγκυρα θα πάψει να έχει πρεσβείες σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο όπου αναγνωρίζονται οι γενοκτονίες που διέπραξαν οι Τούρκοι είτε ως Οθωμανοί, είτε ως "κοσμικό" κράτος.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με μια ψήφο διαφορά. Πριν από το ψήφισμα, τα δεξιά κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού υπέγραψαν πρωτόκολλο πως θα καταψηφίσουν το σχέδιο και ο υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ είχε ανακοινώσει ότι είναι εναντίον αυτής της πρωτοβουλίας.

Το νομοσχέδιο για την γενοκτονία που συντάχθηκε το 2008 δεν είχε πάρει την έγκριση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της σουηδικής βουλής. Ωστόσο τα κόμματα της αντιπολίτευσης, παρά την καταψήφιση του σχεδίου στην Επιτροπή, κατέβαλαν προσπάθειες και κατάφεραν να το φέρουν στην ολομέλεια της βουλής.

Τελικά με 131 ψήφους υπέρ και 130 κατά η σουηδική βουλή επικύρωσε το νομοσχέδιο για την γενοκτονία.

"Ταραχή" έπαθαν πάλι στην Άγκυρα. Με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου επικρίνεται με σκληρή γλώσσα η απόφαση του σουηδικού Κοινοβουλίου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Τουρκία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στη Στοκχόλμη για διαβουλεύσεις και πως αναβλήθηκε η επίσκεψη που θα πραγματοποιούσε ο πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan στη Σουηδία στις 14 Μαρτίου.

Ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ουάσινγκτον, Namık Tan είχε ανακληθεί μετά από την έγκριση του αρμενικού σχεδίου στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 4 Μαρτίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Γράμμα από έναν Έλληνα Αξιωματικό

Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν βουτάω στις χαράδρες να βρω φούντες, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια. Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός.

Μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις σχεδόν 17 χρονών ή και παραπάνω. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα γιατί διάβαζα σαν σκυλί για να περάσω τις Πανελλήνιες, ήμουν αθλητικός και πέρασα τα αθλητικά τεστ εύκολα, κι ήμουν συνειδητοποιημένος κι έξυπνος αρκετά για να περάσω τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκα. Μα ένα πράγμα με δυσκόλεψε τότε. Πώς να καταφέρω να πείσω τον πατέρα μου να υπογράψει για να μπω στη Σχολή; Πώς να καταφέρω να του κρύψω ότι από τους 80 που τελικά θα μπαίναμε στη Σχολή, στατιστικά οι 11 δεν θα ζούσαν μετά από μια 15ετία !

Σήμερα είμαι σχεδόν 40. Γενιά του 67. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι, αν έχω οικογένεια. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ’ όπου με στέλνεις. Με παλιά μηχανήματα, κακοσυντηρημένα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ’ την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ’ ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ’ την αρμύρα να βγάζω απ’ τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ’ ακρονήσια. Αχ αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν.

Σ’ απογοητεύω πολλές φορές. Το ξέρω. Αλλά κι εσύ δεν ήρθες στην κηδεία μου. Δεν μου άναψες ένα κερί. Δεν έκανες μια γιορτή για μένα στα σχολειά. Δεν κράτησες ένα δάκρυ για μένα όταν έπεφτα απ’ τα ουράνια, ούτε όταν μ’ ένα ελικόπτερο πάλευα εκείνη τη Νύχτα μες’ στο σκοτάδι και στην αντάρα των Ιμίων ή του Σισμίκ, ούτε με έκρυψες για να μη με δει ο Τούρκος από τις τηλεοράσεις σου. Δεν ήρθες στο νοσοκομείο μου δίπλα στο κρεβάτι να μου κρατήσεις λίγη συντροφιά όταν με καίγανε οι σφαίρες και οι μολότωφ που σφηνώθηκαν πάνω μου. Τώρα ούτε σε παρέλαση δε θες να με βλέπεις. Και η Σημαία μου έχει Σταυρό πάνω και μπορεί να σε ενοχλεί.

Και για τα παιδιά μου; Την οικογένειά μου; Δε νοιάστηκες όταν γκρεμιζόμουν, όταν πνιγόμουν, όταν με έλιωναν οι ερπύστριες, όταν καιγόμουν στη φωτιά. Ποτέ δε με ρώτησες τον καιρό της αφθονίας αν χρειάζομαι κάτι. Έδινες στους άλλους κι εγώ σε περίμενα. Εσένα σ’ ένοιαζε η εξουσία και εάν θα πάρει ο αέρας την Σημαία.

Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. Είσαι Στρατιώτης. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να μ’ αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα. Μέσα στη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καναντέρ. Καμιά φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις “καραβανά” και “μπάτσο” και “ταβλαδόρο”. Γελούσα και χαιρόμουν, γιατί κι εγώ αυτήν την ελευθερία υπερασπίζομαι. Να μου λες ό,τι θες κι εγώ να είμαι εκεί. Ακοίμητος και Άγνωστος.

Τώρα με βγάζεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Μου λες βάλε πλάτη, βόηθα κι εσύ να περάσουμε τη φουρτούνα. Δώσε κι εσύ να καβατζάρουμε τη χρονιά. Μου λες ότι μ’ έχεις γεμίσει επιδόματα και σπίτια και νοσοκομεία και λέσχες, όλα δικά μου. Δε λες την αλήθεια, αλλά δεν με πειράζει. Όταν σου έχω δώσει τη ζωή μου λες να με πειράξουν τα λίγα χρήματα; Όταν έχω σκοπό να μείνω με την Ελλάδα στην αιωνιότητα λες να με απασχολεί η 25ετία;

Αλλά ξέρεις κάτι; Μου ‘χεις δώσει το μεγαλύτερο προνόμιο απ’ όλα, όταν μου είπες ότι με χρειάζεσαι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της ζωής μου. Όταν σκοτώνομαι είναι για την Πατρίδα. Όταν τραυματίζομαι είναι για την Πατρίδα.
Δεν βγαίνω στη σύνταξη. Μπαίνω στην Εφεδρεία. Δεν πεθαίνω. Πάω να γίνω ένα με τον Ηλιάκη και το Σιαλμά. Τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση και τον Βλαχάκο.

Γιατί εγώ το ξέρω καλά. Ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι Έλληνας. Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Διαλύουν το έθνος μας...! Ξυπνήστε!

Διαδήλωση κατά του λαθρονομοσχεδίου μπροστά στην Βουλή
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί όλους τους Έλληνες σε συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 7 μ.μ. μπροστά στην Βουλή για να διαδηλώσουμε κατά του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου. Η Επιτροπή καλεί ξανά σε συγκέντρωση την Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 9 π.μ. για να καλέσουμε τους βουλευτές που θα προσέρχονται να πουν όχι στο λαθρονομοσχέδιο, όχι στον εξισλαμισμό της Ελλάδας, όχι στην παροχή του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες, όχι στην παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας. Εάν το ψηφίσουν θα κάνουμε νέα συγκέντρωση την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 7 μ.μ. μπροστά στο Προεδρικό Μέγαρο για να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναπέμψει το λαθρονομοσχέδιο.
απο http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ

Με πρόσχημα τη δυσχερή οικονομική θέση της χώρας, η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μελετά τη δραστική μείωση της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), ενέργεια η οποία θα έχει ανυπολόγιστες στρατιωτικο-διπλωματικές συνέπειες.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News υπάρχουν εισηγήσεις για αποκάκρυνση του 30% των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στο πλαίσιο των περικοπών του υπουργείου για το προσωπικό που υπηρετεί εκτός συνόρων.
Στην ΕΛΔΥΚ (σχηματισμός επιπέδου Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας) υπηρετούν σήμερα 950 Ελλαδίτες, όπως προβλέπουν οι Συνθήκες Ζυρίχης-Λονδίνου, με λειτουργικές δαπάνες χαμηλότερες του ενός εκατ. ευρώ. Η ΕΛΔΥΚ διαθέτει μεγάλη ισχύ πυρός (61 άρματα μάχης Μ-48Α5 MOLF, τουλάχιστον 80 ΤΟΜΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΙ και σημαντικό αριθμό πυροβόλων) ενισχύοντας την αποτρεπτική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς.
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ,ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ,

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ.
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΤΑΡΑΧΟΙ

απο http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Φασισμος προερχεται απο την ιταλικη λεξη , η οποια
προερχεται απο το λατινικο =δεσμαι ραβδων,με πελεκυν
εις το μεσον αυτων,τας οποιας εφερον οι ραβδουχοι που προηγουντο
των βασιλεων και αλλων αρχοντων εισ την αρχαιαν ρωμην,ποτε μεν
προς εκτελεσιν θανατικης ποινης, ποτε δε ως συμβολον της ισχυος
και της τιμωρου εξουσιας.
Το πολιτικο συστημα που εφαρμοσε στην ιταλια το 1922 ο μπενιτο
μουσουλινι ονομασθηκε φασισμος
Η θεωρια του φασισμου ειναι.Ο φασισμος επιβαλλει της αρχες της
ταξεως,πειθαρχιας,ιεραρχιας και υπευθυνοτητας.
Σημερα ολοι οι λαοι της γης κυβερνωνται απο φασιστικα πολιτικα
συστηματα με μικρες παραλαγες.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΝΩ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ
ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ Κ.Α ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ
ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ

O ΟΛΙ ΡΕΝ θελει Ανατροπές και στον ιδιωτικό τομέα
καταργηση συλλογικων συμβασεων
περικοπη 13ου η 14 μισθου
ελαστικες μορφεσ απασχολησης
εργασιμη εβδομαδα 3 η 4 ημερων
αυξηση οριων συνταξιοδοτησης

"Συγχαρητήρια στην αξιοκρατία σας!"

"ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ?ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ''ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ'' ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ...
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ 4 ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ "ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΣ".ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ?ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ !!"
ΑΠΟ ΤΟ ΤROKTIKO.BLOGSPOT.COM

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ;

Μεταφέρουν εκτός Ελλάδας μεγάλες ποσότητες Γρανίτη χωρίς να το ξέρει κανένας...!
"Εχω συγγενή (θείος μου για την ακρίβεια) ο οποίος εργάζεται στα ΚΤΕΛ στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Λόγω της κατολίσθησης όπως όλοι γνωρίζουμε τα Τέμπη είναι κλειστά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο θείος μου να είναι σε άδεια και για να τα βγάλει πέρα να δουλεύει νταλίκα με τον αδερφό του.
Τα Τέμπη ανακοινώθηκε ότι θα δωθούν στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο!!!(Αν και αρχικές εκτιμήσεις έφεραν ως πιθανό... σενάριο τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο).
Η αιτία της τόσο μεγάλης καθυστέρησης;
Σε όλο το βουνό βρέθηκαν μεγάλα κοιτάσματα γρανίτη. Τα οποία σύμφωνα με Άγγλους συναδέλφους νταλικέρηδες μεταφέρονται εκτός Ελλάδας χωρίς να το ξέρει κανένας!!! Όπως πληροφορήθηκα αν δεν εξορύξουν και δεν πάρουν όλο το γρανίτη από το βουνό τα Τέμπη δεν θα δωθούν στην κυκλοφορία.
Το ερώτημα που θέτω ως πολίτης αυτής της χώρας είναι όμως το εξής...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΗ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ;
Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει γιατί η υπόθεση "βρωμάει" και μάλιστα πολύ άσχημα κατα τη γνώμη μου..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγές: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/03/blog-post_9936.html , http://koukfamily.blogspot.com/2010/03/blog-post_1180.html

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

Το "Ελληνικό" Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στα Ελληνικά Προξενεία και στις Ελληνικές πρεσβείες. Αρχικά επικαλέσθηκαν οικονομικούς λόγους...
Όταν όμως Έλληνες ομογενείς προσφέρθηκαν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα των εκδηλώσεων (βλέπετε υπάρχουν ακόμη Έλληνες με φιλότιμο) ακολούθησε ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΥΠ.ΕΞ. που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ στα Προξενεία και τις Πρεσβείες να επιτρέψουν εκδηλώσεις ακόμη και αν αυτές δεν θα κοστίσουν τίποτε στο ελληνικό κράτος "για λόγους συμβολισμού"!!!.

Ως πότε Έλληνες θα στρέφονται εναντίον Ελλήνων;




Ως πότε Έλληνες θα στρέφονται εναντίον Ελλήνων;
Ενωθείτε επιτέλους Έλληνες! Αυτό φοβάται η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Φοβούνται μήπως βρεθεί κάποιος ηγέτης και ενώσει όλους τους Έλληνες…! Αφυπνισθείτε!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥ

ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥ
Από διάφορες πλευρές με πιέζουν να πάψω να τον αποκαλώ «Αβάπτιστο».Παράλληλα απειλούν το Κανάλι.

Θα μπορούσαν να με διαψεύσουν με μια (πραγματική) Φωτογραφία. Αλλά δεν την έχουν.

Η Αλήθεια είναι ότι είναι ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ. Είναι όλος μια ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Τρέμουν την αποκάλυψη της αλήθειας, που αποδομεί την πολυετή κατασκευή τους.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ.

ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΓΙΩΡΓΟΣ».

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ «ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ».
ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ.

ΣΠ.Χ

Αποστρατεύθηκε ο αντιστράτηγος Γιώργος Ταμουρίδης ("ΣΦΗΝΑ")




Αποστρατεύθηκε ο αντιστράτηγος Γιώργος Ταμουρίδης, ένας από τους ικανότερους και πλέον έντιμους στρατιωτικούς. Η αποστρατεία του αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα ότι οι αποφάσεις του ΣΑΓΕ (Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων)(προδρεύει ο Α/ΓΕΕΘΑ Ι. Γιάγκος) δεν ήταν αξιοκρατικές. Κρίμα...

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Παραχωρούμε την χώρα...Έχουν πλέον το ελεύθερο οι Τούρκοι...τέρμα οι αναχαιτήσεις!

Αποδεχόμαστε δηλαδή ότι η Άγκυρα έχει δίκιο και σωστά αμφισβητεί τον εναέριο χώρο μας; Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
Μετά το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας - Κύπρου, που έβαλε στο συρτάρι η κυβέρνηση Σημίτη, την ίδια οδό πήραν και οι αναχαιτίσεις των τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Τέρμα οι εμπλοκές. Αυτό είναι το... νέο δόγμα της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας, το οποίο όχι απλώς ασπάζεται η ηγεσία της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αλλά και υπερθεματίζει!
Θα παρακολουθούν, λέει, από το... γραφείο του ραντάρ τους τούρκους εισβολείς, που θα κόβουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ βόλτες πάνω από τα νησιά μας, θα τρομοκρατούν πιο βίαια τους κατοίκους στο Αγαθονήσι, θα τρίζει η γη στο Φαρμακονήσι. Και θα μπαίνουν όπου αλλού τους γουστάρει... από τη στιγμή που θα ξέρουν ότι πλέον δεν θα τους εμποδίζει ο έλληνας πιλότος.
Και κάποιοι που έχουν φάει τη ζωή τους προστατεύοντας κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας διερωτώνται, και πώς θα βλέπεις και θα καταγράφεις τους αριθμούς των εισβολέων; Ώστε να έχεις τα στοιχεία τους; Και να μη σου πουν, όταν διαμαρτυρηθείς, τι είναι αυτά που μας λες;
Θα αντιμετωπίζει στο εξής η Πολεμική Αεροπορία τον τούρκο εισβολέα με συστήματα υψηλής τεχνολογίας (!), όπως έγραψε ο Δήμος Βερύκιος στο «Έθνος». Το ερώτημα, η απορία, στον κύριο Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και στον πτέραρχο Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι πώς θα αποτρέπεται ο εισβολέας;
Αυτό το νέο δόγμα, της μη αναχαίτισης, θα είχε κάποια λογική, κάποια δικαιολογία, αν και η άλλη πλευρά έκανε το ίδιο, αν σταματούσε τις παραβιάσεις και τις υπερπτήσεις, οπότε αυτόματα θα αποδεχόταν ότι παίρνει πίσω τις αμφισβητήσεις και διεκδικήσεις και αναγνωρίζει τα όρια του εναέριου χώρου μας. Από τη στιγμή όμως που η Τουρκία θα συνεχίσει να παραβιάζει τον εναέριο χώρο και να πετάει πάνω από τα νησιά μας, ενώ δεν θα υπάρχει ελληνική αντίδραση, αυτό δεν θα σημαίνει υποχώρηση, ότι κάνουμε πίσω και έχουν το ελευθέρας να πετάνε; Αυτό χρόνια δεν μας ζητάνε το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί; Θα παραβιάζουν οι Τούρκοι κι εμείς θα στέλνουμε νότες, κύριε υπουργέ Άμυνας; Και το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Πάντως κανένας μας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον κ. Βενιζέλο ότι μας αιφνιδιάζει, ότι άλλη μια φορά η Τουρκία επιβάλλει το δικό της στάτους κβο. Είχε προαναγγείλει το νέο δόγμα κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά σχεδόν κανείς μας δεν το πρόσεξε.Είχε πει τότε ο κ. Βενιζέλος από του βήματος της Βουλής: «Η διατήρηση και η επαύξηση της διπλωματικής ισχύος είναι το ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο του αμυντικού-αποτρεπτικού δόγματος της χώρας».
Μακάρι να ήταν έτσι, κύριε υπουργέ. Μόνο που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είδε κανείς μας αυτή τη διπλωματική ισχύ. Απόδειξη ότι όλα τα διαβήματα στην Άγκυρα για παραβιάσεις και αμφισβητήσεις τίποτε ποτέ δεν απέδωσαν, ούτε περιόρισαν τις προκλήσεις και τις απειλές. Αντίθετα, έγιναν πιο στοχευμένες και αναβαθμισμένες... Την ίδια μεταχείριση είχαν και έχουν τα διαβήματα της ελληνικής κυβέρνησης και στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση... Η ιστορία, κύριε υπουργέ, έχει αποδείξει ότι σε υπολογίζουν μόνο όταν σε φοβούνται...
ΥΓ.: Ήδη το νέο δόγμα λειτουργεί. Τα στοιχεία που δημοσίευσε το «Έθνος» το αποδεικνύουν. Το 2010 οι εμπλοκές είναι μόνο ΜΙΑ, όταν το 2009 ήταν 215, οι δε υπερπτήσεις το 2010 πάλι μόνο ΜΙΑ, ενώ το 2009 ήταν 48! Μη μας πείτε, κύριε υπουργέ Άμυνας, ότι ξαφνικά οι Τούρκοι έγιναν καλά παιδιά, σταμάτησαν να πετάνε πάνω από τα νησιά μας και μόνο... μία φορά έχασαν τον δρόμο... Τι δείχνουν τα νούμερα του 2010; Ότι σταματήσαμε να... ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ τους τούρκους πιλότους να μπαίνουν όπου τους γουστάρει, από τη στιγμή που ξέρουν ότι δεν θα συναντήσουν κανένα εμπόδιο...
Από "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"

Για δείτε πόσα Ελληνικά χαρτονομίσματα έχετε στην τσέπη σας ;

Για δείτε πόσα Ελληνικά χαρτονομίσματα έχετε στην τσέπη σας ;

Τι ;;;; δεν έχετε αρκετά ;;;; μήπως έχετε περισσότερα Γερμανικά ;;;

Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ :

Έχουμε ήδη χρεοκοπήσει και δεν το γνωρίζουμε.;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στις 4 Φεβρουαρίου, 2010

Μερικές αλήθειες για το Ευρώ.!
Μας λένε ότι είμαστε όλοι στο ευρώ, άρα ούτε και "αυτούς" (τους Ευρωπαίους) τους συμφέρει να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Δεν είμαστε όλοι στο ίδιο ευρώ, όσο και αν αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό για ευνόητους λόγους.
Η κοινή ευρωπαϊκή νομισματική μονάδα έχει ως εκδότες τις κεντρικές τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.
Η κάθε χώρα τυπώνει όσα ευρώ (χαρτονομίσματα) δικαιολογούν το μέγεθος της και η πορεία της οικονομίας της. Αν κοιτάξετε στα ευρώ σας θα δείτε ότι μπροστά από τον αριθμό σειράς, υπάρχει ένα γράμμα. Αυτό υποδηλώνει τον εκδότη του τραπεζογραμματίου. Έτσι κάθε χώρα έχει το δικό της ευρώ.
Η κωδικοποίηση έχει ως εξής:




Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η πληροφορία έχει κρατηθεί στο σκοτάδι. Οι πολιτικές και νομισματικές αρχές δεν θέλουν να την γνωρίζετε. Παρατηρήστε δε, ότι το γράμμα-σύμβολο κάθε χώρας δεν έχει την παραμικρή σχέση με το όνομά της. Δηλαδή, γιατί η Γαλλία να μην είχε το F (France) αντί για το U που δεν λέει τίποτα. Ομοίως για την Γερμανία το G για Germany αντί για το X.
Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να ξέρουμε τι έχουμε μέσα στο πορτοφόλι μας. Γιατί όμως;
Η απάντηση είναι απλή. Κάντε μια δοκιμή. Ας κάνουμε μια ανάληψη 1000 ευρώ από 1 ATM. Τσεκάρετε τους κωδικούς των χαρτονομισμάτων. Θα δείτε ότι σχεδόν όλοι είναι από άλλες χώρες. Ελάχιστα θα είναι τα ελληνικά, αν υπάρχουν καθόλου. Κυρίως θα βρείτε γερμανικά και ιταλικά ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κινούμαστε και ζούμε με ξένα χρήματα, δανεικά από άλλες χώρες. Αν δεν υπήρχε αυτό το οιονεί συνάλλαγμα, αντί για 1000,θα είχαμε 100 στην τσέπη μας.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε χρεοκοπήσει. Οριστικά και αμετάκλητα.
Γιατί, για να τυπωθούν νέα ελληνικά ευρώ πρέπει η οικονομία να αναπτύσσεται (ενώ εμείς είμαστε σε συνεχή ύφεση) ή η ανταγωνιστικότητα προϊόντων και υπηρεσιών να κάνει άλματα (σ.σ: σενάριο επιστημονικής φαντασίας για εμάς).
Η σημασία που έχει ο κωδικός σε κάθε χαρτονόμισμα είναι απλή. Σε τυχόν διάσπαση της Ευρωζώνης, τα ευρώ θα μετατραπούν στο αντίστοιχο, παλιό εθνικό νόμισμα. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα έχουν ήδη μετατραπεί, εκείνη την Παρασκευή απόγευμα που θα μας ανακοινωθεί το μαντάτο. Σε εμάς εννοείται, με μια υποτίμηση τουλάχιστον 50%, γιατί η νέα δραχμή θα πρέπει να απηχεί και την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας (500-600 δρχ/1 ευρώ).
Αυτό λέγεται και ληστεία της μεσαίας τάξης.
Οι Γερμανοί για παράδειγμα θα δεχτούν για μετατροπή σε μάρκα, στο νέο ισχυρό νόμισμα της Ευρώπης, μόνο όσα ευρώ έχουν το X μπροστά. Τα άλλα χάσανε.
Δυστυχώς με τους πολιτικούς που έχουμε μπλέξει, κάποια στιγμή θα καταφέρουν και το αδιανόητο. Να μας "πετάξουν" έξω από την Ευρωζώνη και το Ευρώ.

Οδηγίες προς συνταξιούχους.



ΑΠΟ http://atsarantos.blogspot.com/

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ο βασιλευς Φιλιππος ωρισε ως δασκαλο των παιδιων του,Αλεξανδρο και Πτολεμαιο τον Αριστοτελη. Μετα απο μερικους τους επισκεφθη δια να διαπιστωση την προοδο των παιδιων του,και ρωτα τον Αριστοτελη

Φιλιππος. Εμαθες στα παιδια μαθηματικα
Αριστοτελης. ΟΧΙ
Φιλιππος. Ασφαλως θα τα εμαθες αστρονομια
Αριστοτελης. ΟΧΙ
Οργισμενος και στεναχωρημενος ο Φιλιππος ερωτα δυνατα!
Φιλιππος.Τοτε τι τους εμαθες
Αριστοτελης. ΝΑ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ

Γερμανοί βουλευτές καλούν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά

Γερμανοί βουλευτές κάλεσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να χρηματοδοτήσει το χρέος της, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία συνοψίζει την ιδέα ως εξής: "Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα".

"Το ελληνικό κράτος πρέπει να σταματήσει τη συμμετοχή του σε επιχειρήσεις και να πουλήσει κτηματική περιουσία, όπως για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά", δήλωσε στην εφημερίδα ο βουλευτής Φρανκ Σέφλερ, του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών. Επίσης, ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Μάρκο Βάντερβιτς δήλωσε ότι "εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά μπορούν να κάνουν τη δουλειά".

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος ερωτήθηκε για την ιδέα, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: " Άκουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες προτάσεις".

Η Bild επισημαίνει ότι ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο επιδιώκει την πώληση ελληνικού ακατοίκητου νησιού προς 45 εκατομμύρια ευρώ.

Το 1993 πολλοί γερμανοί βουλευτές είχαν προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση με την Ισπανία, προτείνοντας την αγορά από το Βερολίνο το νησί της Μαγιόρκα, τουριστικού προορισμού των Γερμανών.

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_4590.html#ixzz0hFm3dvdT

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Επίσκεψη τουρκικού υποβρυχίου στην Αλβανία




Επίσκεψη τουρκικού υποβρυχίου στην Αλβανία
To τουρκικό υποβρύχιο ΤCG Dolunay (S-352) Tύπου 209/1200 αγκυροβόλησε χθες στο λιμάνι του Δυρραχίου μετά το τέλος της ΝΑΤΟικής άσκησης ΝOBLE MANTA 2010. Πρόκειται για το πρώτο υποβρύχιο που ελλιμενίζεται, μετά τη δεκαετία του '90, σε λιμάνι της Αλβανίας. Το υποβρύχιο του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο πλαίσιο ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των Στόλων των δύο χωρών.
Το 1994 υπεγράφη στην Άγκυρα αμυντική συμφωνία βάσει της οποίας "σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης από τρίτη χώρα τα δύο μέρη θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς ανάσχεση όλων των συνεπειών που αυτή θα δημιουργήσει επωφελούμενοι και από τις δυνατότητες που παρέχονται από τους διεθνείς οργανισμούς" ενώ το 2000 εγκαινιάστηκε παρουσία του Αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ηuseyin Kivrikoglu η μεγάλη ναυτική βάση της Πανόρμου, η οποία ολοκληρώθηκε με δαπάνη ύψους $10 εκατ. και τεχνική βοήθεια από τη Τουρκία και έχει δυνατότητες ελλιμενισμού μεγάλου αριθμού πλοίων, κέντρου εκπαίδευσης και ναυπηγείου, ολοκληρώνοντας έτσι τη στρατηγική προσέγγιση της Αλβανίας.

http://strategy-geopolitics4.blogspot.com

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΥΡΑΝΙΟ: ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ, ΒΑΘΗ ΚΙΛΚΙΣ,ΒΡΟΝΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ,ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ,ΚΟΤΥΛΗ ΞΑΝΘΗΣ,ΚΙΡΚΗ ΕΒΡΟΥ,

ΟΣΜΙΟ:
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΜΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ:ΓΑΛΑΡΙΝΟΣ, ΛΙΒΑΔΙ, ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ, Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΑΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΠΙΛΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ,ΚΥΜΗ, ΣΜΙΓΑΔΑ ΡΟΔΟΠΗΣ,ΣΙΔΗΡΟ ΕΒΡΟΥ

ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ:
ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ, ΔΡΑΜΑΣ
ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ΓΟΡΓΟΝΑ, ΞΑΝΘΗΣ
ΜΑΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ.

ΧΑΛΑΖΙΑΣ:
ΣΥΚΟΡΑΧΗ, ΚΑΛΛΥΝΤΗΡΙ, ΡΟΔΟΠΗΣ
ΦΕΡΡΕΣ, ΛΕΥΚΙΜΗ, ΔΑΔΙΑ, ΑΙΣΥΜΗ, ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ

ΙΑΣΠΙΣ:
ΚΡΗΤΗ

ΤΥΡΚΟΥΑΖ:
ΒΑΘΗ ΚΙΛΚΙΣ

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ:ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΔΡΑΜΑΣ,ΣΑΠΠΕΣ,ΚΑΣΙΤΕΡΕΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ,ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ,ΛΗΜΝΟΣ,
ΜΗΛΟΣ,ΣΕΡΙΦΟΣ,ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΛΑΥΡΙΟ, ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟΠΑΖΙΟ:ΣΥΡΟΣ,ΣΕΡΙΦΟΣ,ΝΑΞΟΣ,

ΟΠΑΛΙΟ:ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΛΕΣΒΟΣ,ΕΥΒΟΙΑ,ΛΕΥΚΙΜΗ, ΔΑΔΙΑ ΕΒΡΟΥ

ΖΙΡΚΟΝΙΟ:
ΣΥΡΟΣ

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ:
ΨΑΚΟΥΔΙΑ, ΓΕΡΑΚΙΝΗ, ΒΑΒΔΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΧΡΥΣΟΣ:
ΣΑΠΠΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΠΕΡΑΜΑ ΕΒΡΟΥ
ΚΩΝΟΣ, ΟΧΙΑ, ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΜΑΥΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΑΝΤΕΜ, ΛΑΚΚΟΣ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΒΑΘΗ, ΓΕΡΑΚΑΡΙΟ, ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ
ΒΡΟΝΤΟΥ, ΑΓΓΙΣΤΡΟ, ΣΕΡΡΩΝ
ΠΑΓΓΑΙΟ, ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΒΑΛΑ,
ΦΡΑΣΙΝΟ ΔΡΑΜΑΣ,
ΕΥΒΟΙΑ, ΣΙΦΝΟΣ, ΜΗΛΟΣ, ΣΑΜΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΛΗΜΝΟΣ,
ΑΙΣΥΜΗ,ΚΙΡΚΗ. ΠΕΡΑΜΑ, ΠΕΤΡΩΤΑ ΕΒΡΟΥ.

ΑΡΓΥΡΟΣ:ΛΑΥΡΙΟ,ΚΙΡΚΗ ΕΒΡΟΥ,ΘΑΣΟΣ,ΠΟΝΤΟΕΡΑΣΙΑ ΚΙΛΚΙΣ,ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΜΟΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΜΥΚΟΝΟΣ,ΜΗΛΟΣ,ΣΕΡΙΦΟΣ,

ΧΑΛΚΟΣ;
ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΚΙΛΚΙΣ,ΜΑΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ,ΠΕΥΚΑ ΕΒΡΟΥ,ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ,ΚΡΟΚΑΙΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΟΡΘΡΥΣ,ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΒΕΡΟΙΑ,ΣΚΥΡΟΣ,ΒΑΘΥΛΑΚΟΣ,ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ,

ΜΑΓΓΑΝΙΟ:ΔΡΑΜΑ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΕΡΕΤΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ,
ΧΙΟΝΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ,ΠΕΤΡΩΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΛΑΡΙΣΗΣ,ΖΑΡΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΣΕΣΚΟΥΛΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΑΡΓΟΛΙΔΑ,ΛΑΪΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,ΕΡΕΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ,ΘΑΣΟΣ,ΣΑΜΟΣ,ΑΝΔΡΟΣ,ΠΑΡΟΣ,ΜΗΛΟΣ,

ΜΑΓΝΗΣΙΤΗΣ:ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,Β.ΕΥΒΟΙΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ,ΚΟΖΑΝΗ,ΓΡΕΒΕΝΑ,Και αλλου….

ΣΙΔΗΡΟΠΥΡΗΤΗΣ, ΣΦΑΛΕΡΙΤΗΣ, ΓΑΛΗΝΙΤΗΣ, ΜΟΛΥΒΔΟΣ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΧΑΛΚΟΣΙΝΗΣ, ΙΛΜΕΝΙΤΗΣ, ΚΟΒΕΛΙΝΗΣ:
ΜΑΝΤΕΜΟΧΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΙΡΚΗ, ΑΣΥΜΗ, ΡΑΧΗ, ΕΒΡΟΥ
ΜΟΛΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΕΥΒΟΙΑ
ΠΗΛΙΟ
ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΛΜΩΠΙΑ, ΣΚΡΑ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΓΑΒΡΑ, ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ, ΓΕΡΑΚΙΝΟ, ΛΑΟΔΙΚΗΝΟ, ΚΙΛΚΙΣ
ΑΓΚΙΣΤΡΟ, ΔΑΦΝΟΥΔΙ, ΣΕΡΡΕΣ
ΠΑΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΘΕΡΜΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΝΙΚΕΛΙΟ:ΕΥΒΟΙΑ,
ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,ΛΟΚΡΙΔΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΙΕΡΟΠΗΓΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΟΖΑΝΗ,ΠΕΛΛΑ,ΠΑΡΝΗΘΑ,ΣΚΥΡΟ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΣΙΔΗΡΟΣ:
ΘΑΣΟΣ,ΚΑΒΑΛΑ,ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΣΕΡΙΦΟΣ,ΚΙΡΚΗ ΕΒΡΟΥ,ΘΕΡΜΕΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΑΓΓΑΙΟ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΧΡΩΜΙΟ:
ΑΛΜΩΠΙΑ,ΚΟΖΑΝΗ,ΦΑΡΣΑΛΑ,ΔΟΜΟΚΟΣ,ΔΑΔΙΑ ΕΒΡΟΥ,
ΓΕΡΑΚΙΝΗ, ΓΟΜΑΤΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΡΙΑΔΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΒΟΞΙΤΗΣ:
ΠΑΡΝΑΣΟΣ,ΓΚΙΩΝΑ,ΕΛΙΚΩΝΑΣ,ΟΙΤΗ,ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ,ΛΟΚΡΙΔΑ,ΔΟΜΟΚΟΣ,ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ,ΒΟΛΟΣ,ΣΚΟΠΕΛΟΣ

ΓΥΨΟΣ:
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ,ΠΡΕΒΕΖΑ,ΕΠΤΑΝΗΣΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ,ΗΛΕΙΑ,ΚΡΗΤΗ,ΡΟΔΟΣ,ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ,
ΚΑΒΑΛΑ,ΛΑΥΡΙΟ

ΑΡΓΙΛΟΣ:
ΣΑΠΠΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ,ΛΕΣΒΟΣ,ΚΙΜΩΛΟΣ,ΚΩ

ΚΑΟΛΙΝΗΣ:
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΜΗΛΟ,ΓΡΙΒΑ ΚΙΛΚΙΣ,ΛΕΥΚΟΡΕΝΑ

ΚΙΣΣΗΡΗ:
ΘΗΡΑ,ΜΗΛΟΣ,ΓΥΑΛΙ,ΛΗΜΝΟΣ,ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ,ΛΕΣΒΟΣ,ΚΙΜΩΛΟΣ,ΚΩΣ,ΝΙΣΥΡΟΣ,ΤΗΛΟΣ,ΔΑΔΙΑ ΕΒΡΟΥ,
ΝΕΑ ΖΩΗ ΕΔΕΣΣΗΣ

ΜΠΕΤΟΝΙΤΗΣ:
ΜΗΛΟΣ,ΛΕΣΒΟΣ,ΧΙΟΣ,ΕΒΡΟΣ,ΚΙΜΩΛΟΣ

ΠΕΡΛΙΤΗΣ:
ΔΑΔΙΑ ΕΒΡΟΥ,ΜΗΛΟΣ,ΚΩΣ,ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ,ΓΥΑΛΙ

ΤΑΛΚΗΣ:
ΟΡΓΑΝΗ, ΜΥΡΤΙΣΚΗ, ΧΛΟΗ, ΡΟΔΟΠΗΣ,ΤΗΝΟΣ,ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ,ΛΑΡΙΣΑ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ, ΒΕΡΤΙΣΚΟΣ, ΑΣΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΘΟΡΙΤΗΣ:
ΛΑΥΡΙΟ,ΣΕΡΙΦΟΣ,ΘΑΣΟΣ,ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΙΛΚΙΣ,ΔΡΑΜΑ

ΦΩΣΦΟΡΟΣ:
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ,ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ,ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΛΙΓΝΙΤΗΣ:
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ,ΔΡΑΜΑ,ΗΛΙΟΚΩΜΗ ΚΑΒΑΛΑΣ,ΦΛΩΡΙΝΑ,ΑΜΥΝΤΑΙΟ,ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ,
ΚΟΖΑΝΗ,ΚΟΜΝΗΝΑ,ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ,ΚΥΜΗ,ΑΛΙΒΕΡΙ,ΚΩΠΑΪΔΑ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ,ΠΥΡΓΟΣ,
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ,ΚΟΡΩΝΗ,ΡΟΔΟΣ,ΚΡΗΤΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ:
ΘΑΣΟΣ,ΠΕΝΤΕΛΗ,ΔΡΑΜΑ,ΚΑΒΑΛΑ,ΣΕΡΡΕΣ,ΕΔΕΣΣΑ,ΝΑΟΥΣΑ,ΒΕΡΟΙΑ,ΛΕΙΒΑΔΙΑ,ΕΥΒΟΙΑ,ΚΡΗΤΗ

ΓΡΑΝΙΤΕΣ:
ΒΡΟΝΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ, ΑΓ.ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ,ΚΑΒΑΛΑ ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΣΕΡΙΦΟΣ

ΑΣΤΡΙΟΙ:
ΕΒΡΟΣ,ΔΡΑΜΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΙΘΩΝΙΑ,ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΣΜΥΡΙΔΑ:
ΝΑΞΟΣ,ΣΑΜΟΣ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ:
ΘΑΣΟΣ
ΠΡΙΝΟΣ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΑΘΩΣ
ΕΠΑΝΩΜΗ
ΣΙΘΩΝΙΑ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΙΚΑΡΙΑ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ
ΚΑΤΑΚΩΛΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΡΤΑ
ΜΑΡΜΑΡΑΣ
ΝΟΤΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ:
ΕΠΑΝΩΜΗ,ΣΙΘΩΝΙΑ,ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ,ΑΡΤΑ,ΘΑΣΟΣ

ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ:
ΓΕΡΑΚΑΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ,ΧΙΟΣ,ΣΑΜΟΣ,ΠΗΛΙΟ,ΚΑΛΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ,ΦΙΛΛΑΔΕΛΦΙΟ, ΛΑΧΑΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΡΣΕΝΙΚΟ:
ΛΑΧΑΝΑΣ,ΚΑΛΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΒΙΣΜΟΥΘΙΟ:
ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ,ΚΙΡΚΗ ΕΒΡΟΥ

ΒΟΛΦΡΑΜΙΟ:
ΛΑΧΑΝΑΣ,ΒΡΟΥΝΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ,ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΣΚΑΛΩΤΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΜΟΛΥΒΔΑΙΝΙΤΗΣ:
ΚΙΡΚΗ ΕΒΡΟΥ,ΜΑΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ,ΞΑΝΘΗ,ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ, ΠΑΝΩΡΑΜΑ, ΣΚΑΛΩΤΗ ΔΡΑΜΑΣ,ΘΑΣΟΣ,ΑΓΚΙΣΤΡΟ, ΒΡΟΝΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ,ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΛΕΣΒΟΣ

ΠΛΑΤΙΝΟΕΙΔΗΣ:
ΣΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΕΛΟΥΡΙΟ:
ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΤΗΝΟΥ,ΠΕΥΚΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τα ουρανιο το οποιο σε κατεργασμενη μορφη κοστιζει 20.000 δολλαρια το γραμμαριο.
Αξιοποιησιμα κοιτασματα :
Λεκανη Σερρων 2.000 τονους ουρανιο αξιοποιησιμο
Κοιτασματα Μακεδονιας 5.000 τονους.
Ουρανιο βρεθηκε στο Παρανεστι Δραμας, στην Βαθη του Κιλκις, στην Βροντου Σερρων, στα Λουτρα Ελευθερων Καβαλας, στην Κοτυλη Ξανθης, και στη Κιρκη Εβρου.
Στο ορος Συμβολο Καβαλας κοιτασμα ουρανιου αξιας 100 τρισεκατομμυριων δραχμων (293 δις ΕΥΡΩ).

Το οσμιο του οποιου η αξια πλησιαζει αυτην του ουρανιου:
Στην Ελλαδα υπαρχει στην υποθαλασσια περιοχη του νοτιοανατολικου Αιγαιου , εκει που είναι τα γνωστα σε ολους μας ΙΜΙΑ και στην εκει ευρυτερη περιοχη.

Διαμαντια υπαρχουν στην Θρακη και στην Μακεδονια:
Αδαμαντοφορα κοιτασματα οκταεδρικα, τετραεδρικα, και κυβικα γραφιτικα διαμαντια μεγεθους 2-300 μ m που εγκλειονται μεσα σε γρανατη και χαλαζια στος περιοχες Γαλαρινος, Λειβαδι, και Μαραθουσα της Κεντρικης Μακεδονιας, και στην Μαζα της Ροδοπης στο Πιλημα Ξανθης, Κυμη και Σμιγαδα της Ροδοπης και στη Σιδηρω του Εβρου, σε οκταεδρικους κρυσταλλους μεγεθους 20 μ m μεσα σε πορφυροβλαστες γρανατων.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ο πατριωτισμός των Ελλήνων απάντηση στους κερδοσκόπους

Πληθαίνουν οι ενδείξεις, ότι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας θα αναδειχθεί και θα μεγαλουργήσει, όπως το έχει δείξει στη μακραίωνη ιστορία του ο πατριωτισμός των Ελλήνων.
Μπορούν και θα το κάνουν οι Έλληνες. Ο πατριωτισμός τους δεν θα επιτρέψει άλλο το διασυρμό της πατρίδας τους. Θα μεγαλουργήσει και πάλι το Ελληνικό Μεγαλείο.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Περιφέρειας Ηνωμένων Πολιτειών, Θεόδωρος Σπυρόπουλος πρότεινε την έκδοση ομολογιακού ομολόγου και κάλεσε τον Ελληνισμό της Αμερικής να βοηθήσει την Ελλάδα (πατήστε εδώ).
Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στο «πρώτο ΘΕΜΑ» ο μεγαλοεφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης δηλώνει: Εμείς οι εύποροι Έλληνες να δανείσουμε πρώτοι το Δημόσιο». Χαρακτηριστική είναι η απάντησή του στην ερώτηση, αν πιστεύει ότι οι εφοπλιστές θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. «Εάν δεν το πίστευα, δεν θα πρότεινα την ανάληψη μιας ανάλογης προσπάθειας. Από την πλευρά πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στη χώρα και να σταθμίσει τις συνέπειες από ενδεχόμενη κλιμάκωση της κρίσης της εθνικής μας οικονομίας. Η ελληνική εφοπλιστική ισχύς δεν μπορεί να αποτελεί απλώς στατιστικό μέγεθος, πρέπει να μετατραπεί σε σημείο ουσιαστικής οικονομικής αναφοράς για όλους τους Έλληνες».
Να βοηθήσουν όλοι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα, είχε πει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και ο Πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.
Σήμερα στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, είπε ότι διακρίνει τη διάθεση των Ελλήνων να βοηθήσουν τη χώρα τους και έκανε λόγο για δημιουργία ενός ταμείου με επικεφαλής υπερκομματική προσωπικότητα κοινής αποδοχής. Στο ταμείο αυτό θα μπορούν να συνεισφέρουν όσοι και όσο μπορούν. Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.
Ας γίνει άμεσα πράξη!

απο το τμημα ειδησεων www.kentri.gr

ΟΡΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ



Ου καταισχυνώ τα όπλα,
ουδ' εγκαταλείψω τον προστάτην ω αν στοίχω,
αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων,
και μόνος και μετά πολλών,
και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω,
πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι.
Και συνήσω των αεί κρινόντων,
και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι,
και ούς τινας άλλους ιδρύσεται το πλήθος εμφρόνως.
Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται ουκ επιτρέψω,
αμυνώ δε και μόνος και μετά πάντων.
Και τα ιερά τα πάτρια τιμήσω.
Ίστορες θεοί
Άγραυλος, Ενυάλιος, Άρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη


Δε θα ντροπιάσω τα όπλα μου,
ούτε θα εγκαταλείψω τον συμπολεμιστή μου
όπου κι αν ταχθώ να πολεμήσω,
θα υπερασπίζω τα ιερά και τα όσια,
και μόνος και με πολλούς,
και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,
αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη απ' όση θα μου παραδοθεί.
Θα πιστεύω στους Θεούς
και στους ισχύοντες νόμους θα υπακούω,
και σε όσους άλλους νόμιμα θεσπισθούν.
Κι αν κάποιος αναιρέσει ή αμφισβητήσει
τους θεσμούς δεν θα το επιτρέψω,
θα τον πολεμήσω είτε μόνος είτε με όλους.
Και τις ιερές παρακαταθήκες των πατέρων θα τιμήσω.
Μάρτυρές μου οι θεοί
Άγραυλος, Ενυάλιος, Άρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη